C-vitaminos arcszérum – napi 4 csepp az üde, szép bőrért

C-vitaminos arcszérum a fiatalos, üde bőrért

A bőség zavara egyre inkább jellemző a kozmetikumok, arcápolók piacán is. Nem akarjuk még inkább megnehezíteni a dolgot, inkább ajánljunk egy csodaszert, amivel több arckrémed is kiválthatod: ismerkedj meg a C-vitaminos arcszérummal!

C-vitaminos arcszérum minden bőrtípusra

Az univerzális hatású arcszérum egyaránt használható száraz, zsíros vagy vegyes bőrtípusra, a problémáknak megfelelően fogja kifejteni hatását. Az eredmény pedig ugyanaz: egészséges, üde bőr.

Szintén szuper hír, hogy tónusát vesztett, megereszkedett, érett bőrrel is csodát tesz. Kiegyenlíti a bőrfelszínt, csökkenti a ráncokat és megelőzi a továbbiak kialakulását. Segít továbbá a bőr megújulásában, támogatja a sejtregenerációs folyamatokat.

Hogyan működik? A C-vitamin antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású, valamint fokozza a bőr természetes kollagéntermelő képességét, ami az 50-es éveinkben egyébként nem túl aktív. Ettől a bőr visszanyeri rugalmasságát, kevesebb ránc jelenik meg rajta. Fokozza a fényvédők hatását, ami a pigmentfoltokkal folytatott csatában óriási segítség lesz Neked.

Napi 4-5 csepp az üde, egészséges bőrért

Az arcszérumok alkalmazása egyszerűbb nem is lehetne: reggelenként vagy esténként megtisztított bőrödre cseppents a pipetta segítségével 4-5 cseppet, lehetőség szerint úgy, hogy az arcod minden részére jusson. Ha a szérumod nagyon folyós, inkább a kezedre cseppents és úgy vidd fel arcodra. Ezután kézzel masszírozd a bőrödbe, amíg meg nem szárad.

A szérumok óriási előnye, hogy sokkal gyorsabban beszívódnak, nem hagynak kellemetlen zsíros érzetet a bőrön. Koncentrált összetételüknek köszönhetően hatóanyagaik is jobban tudnak hasznosulni.

Fontos, hogy mindig alaposan járj utána a választott arcszérumnak, sok anti-aging hatású szérumban van ugyanis olyan összetevő, ami fényérzekénységet okozhat. Ezek használata során minden nap használnod kell fényvédő krémet (bár legjobb, ha egyébként is minden nap használsz).

Találj rá az új kedvenc arcszérumodra!

Közel annyi C-vitaminos arcszérum található már az üzletek polcain, mint ahány csillag van az égen. Mielőtt kiválasztod a Neked valót, alaposan olvass utána, keress róla véleményeket, esetleg érdeklődj kozmetikusodnál.

Egy-egy megbízható arcszérum ára 2-3000 forint közül mozog, de ettől ne ijedj meg: olyan keveset kell belőle egyszerre alkalmaznod, hogy hosszú ideig ki fog tartani az üveg. Bőröd pedig sokszorosan meghálálja, és Te is magabiztosan nézhetsz újra a tükörbe.