Biciklizz, ismerkedj, fiatal vagy a begubózáshoz! – Legolvasottabb cikkeink

Az 50 fölötti korosztály aktív életet élhet
Az 50 fölötti korosztály aktív életet élhet

Áprilisban sokat foglalkoztunk a korunkkal, pontosabban azzal, hogy éljük ezt meg. Kiderült, hogy egyáltalán nem számítunk idősnek, aktív és termékeny életet élünk, amelybe a mozgástól a párválasztásig minden benne lehet. Legolvasottabb cikkeink az elmúlt egy hónapból. 

Egyedül vagy párban?

A mi korunkban már sokan elváltak. Egy válás nehézségeit időbe telik feldolgozni, utána viszont egyáltalán nincs késő egy új párkapcsolatba kezdeni. És ha már úgy adódik, hogy ismerkedsz, nem árt kiokosítani magad a testbeszéd tudományából. Sokat nyerhetsz vele!

Azok, akik házasságban élnek, szintén megdolgoznak azért a harmóniáért, amelyet akár évtizedeken át fenntartanak a családi egység érdekében. Rengeteg konfliktus és kompromisszum szegélyezi az utat. Az egyik sarkalatos kérdés a jó házasságban a hűség, ezt ugyanis mindenki másként értelmezheti. A monogámia fontos pillére egy házasságnak, de hogyan tudunk ennyi időn át hűségesek maradni?

A monogám házasság 10 titkos összetevője

Tekerj és ékesítsd magad!

A megjelenésünk, a fizikai állapotunk befolyásolja a közérzetünket, ezért nagyon fontos, hogy megőrizzük a kondíciónkat, ha pedig már ilyen fittek vagyunk, ékesítsük magunkat ékszerekkel! Egy szép nyaklánc, egy ilyen apróság elég ahhoz, hogy a napunk kellemesen teljen, büszkén és magabiztosan.

Tíz ok, amiért minden korban érdemes felülni a biciklire

Számít, hányszor repültük körül a Napot?

Minden évben teszünk egy kört a Nap körül, és ezt a születésnapi tortán mindig egy újabb gyertya jelzi. De tényleg ennyire meghatározó, hogy ez a szám éppen mennyi? Úgy tűnik, ki lehet cselezni a múló éveket, egyszerűen azzal, ahogy gondolunk rájuk. Tekintsünk rájuk lehetőségként, és azt figyeljük, mennyi minden vár ránk, ne pedig azt, hogy mennyi mindent nem tehetünk már meg. Légy büszke a korodra! És ne feledd, le lehet győzni az öregedés jeleit! 

„Túl fiatal vagyok én még ehhez!”

És a legolvasottabb

Április hónap vitathatatlan győztese az a cikkünk, amelyben arról írtunk, hogy az egyedüllét nem jelent feltétlenül pusztító magányt. Sőt, több olyan érvet is találtunk, melyek szerint akár idősebb korban is megannyi előnye van annak, hogy nem osztjuk meg az életünk minden percét valakivel.

7 ok, amiért idősebb korban is szuper lehet egyedül élni

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>