Bérelhető tudásbázis – minden fontos információ egy helyen

Bérelhető tudásbázis

Alternatív megoldások is léteznek, azonban érdemes a bérelhető változat mellett dönteni, ha tudástárról van szó. Miért állítjuk ezt ilyen határozottan? Az alábbiakban eláruljuk, hogy miért bizonyulnak jó választásnak a bérelhető változatok.

A szószedet lehetővé teszi az olvasók számára a szakzsargon megértését

A bérelhető tudásbázisok leggyakrabban említett előnyei közé tartozik, hogy nem kell telepíteni és frissíteni őket. Továbbá nem kell webtárhelyre előfizetni és pluginek tucatjait letölteni. Azonban az előnyök sora itt még nem ér véget. Az említetteken kívül a bérelhető tudásbázis előnyeihez tartozik, hogy tartalmaz szószedetet, amely lehetővé teszi az olvasók számára a szakzsargon megértését anélkül, hogy keresgélniük kellene. Ez úgy lehetséges, hogy előre meghatározásra kerül a szakszavakhoz a magyarázat, amely a cikkekben lévő szakszavak mellett megjelenik, ha az olvasó fölé viszi az egeret. Továbbá a bérelhető tudásbázis biztosítja a saját domain használatát, amelynek köszönhetően úgy jelenik meg a tudásbázis, mintha a céges domain részét képezné. Például a tudásbázis megjelenhet a wiki.pelda.hu link alatt a cég arculatához illeszkedő témaszínnel, angol és magyar backend nyelvvel, süti figyelmeztetéssel és SSL tanúsítvánnyal.

A bérelhető tudástár szolgáltatások statisztikával is rendelkeznek

További előnye a bérelhető tudástárnak, hogy korlátlan számú felhasználó használhatja, sőt a cikkek, szószedetek, GYIK-elemek, címkék és látogatók száma sincs korlátozva. Az előnyök közé sorolható még, hogy a bérelhető tudástár szolgáltatások statisztikával is rendelkeznek. A statisztikában rögzítésre kerülnek a látogatottsági és minőségi adatok. Jól látható, hogy mely anyagok rendelkeznek kisebb érdeklődéssel. Ennek köszönhetően mindig pontosan lehet tudni, hogy mely cikkek azok, amelyek némi módosítást igényelnek, hogy jobban megfeleljenek a vevői, illetve megrendelői elvárásoknak. Ilyen előnyökkel rendelkezik például a https://mav-it.hu/lix linken elérhető bérelhető tudástár szolgáltatás is.