Beltéri programok, amik segítenek átvészelni az extrém hideget

Beltéri programok az extrém hidegre

Eddig meglepően enyhe telünk volt, most azonban magasabbra fokozatra kapcsol a január: mától a mínusz 5-6 fok lesz az általános, de hétvégére mínusz 20 fokokkal is riogatnak minket. Mivel az extrém hideghez még csak hó sem várható, igazán semmi okunk nem lesz kitenni a lábunkat a kellemesen meleg lakásból. Ezért cikkünkben beltéri programok tárházát gyűjtöttük össze, hogy biztosan ne unatkozz a napokban.

Kell hozzá egy kis finomság

Senkit nem akarunk arra bátorítani, hogy nassolással töltse a napokat, de azért a kuckózáshoz nem hiányozhat egy mennyei, krémes meleg ital. A korábbi cikkünkben lévő forró csoki receptek most pont jól jönnek.

Egyedül vagy otthon? Foglald el magad!

A szuper beltéri programok segítenek lekötni a gondolataid és megóvnak attól, hogy a szürke tél és a bezártság miatt elfogjon a rossz kedv. Mi pedig segítünk megtalálni a programokat!

Ha egy kis idilli nyugalomra vágysz, helyezkedj kényelembe a kanapén egy jó könyvvel. Könyvajánló cikkeinkben minden műfajból találsz remek olvasmányokat, biztosan a neked való is ott lapul köztök. Ha egy kis motivációra vágysz a mindennapokban, különösen ajánljuk, hogy keress inspiráló könyveket, amik melegséggel töltenek el és mindjárt jobb kedvre is derítenek.

Nem is olyan régen írtuk cikkünket, ami most még aktuálisabb, mint novemberben. Keress magadnak ötleteket benne:

Mit csináljak otthon esténként, amíg tartanak a korlátozások?

Otthon, de nem bezárva

Ha ki nem is mész a lakásból, akkor se szigeteld el magad szeretteidtől. Az elmúlt évben már biztosan te is tökélyre fejlesztetetted a videochatelés művészetét, amivel mindig együtt lehetsz családoddal, barátaiddal.

Bonts ki egy üveg finom bort és beszéljétek át az estét a barátnőiddel, mintha csak kedvenc vendéglátóhelyeteken üldögélhetnétek.

Beltéri programok a családdal

Ha otthon van az egész család, most aztán itt az alkalom, hogy együtt töltsetek egy kis időt. Csapjatok egy mozimaratont, vacsorázzatok együtt vagy éppen rendezzétek be a nappalit játszószobává és próbáljátok ki a legszórakoztatóbb társasjátékokat:

Ezek a legjobb társasjátékok, amikkel elütheted az időt

Játssz velünk!

Rengeteg izgalmas kvízt készítettünk már, amikkel jól szórakozhatsz, de még érdekességeket tanulhatsz. Kezdd meg a sort mondjuk a filmek terén, és elsőként tedd próbára, mennyire vagy képben a híres filmekben, ha a szereplőt nem látod hozzá:

Film kvíz: Ismerd fel a filmeket a szereplők nélkül!

Kiemelt kép forrása: People photo created by Racool_studio – www.freepik.com