Az online társkereső oldalak mumusai – Az ilyen pasikat kerüld el

Az online társkereső oldalak veszélyei

Nemrég vetetted bele magad az online ismerkedésbe és rögtön rengeteg rossz tapasztalatot szereztél? Ne vonj le messzemenő következtetéseket és végképp ne keseredj el rögtön! Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, valóban úgy gondoljuk, hogy a társkeresés online a lehető legjobb megoldás, ha hosszú párkapcsolat és nehéz szakítás után szeretnél ismét ismerkedni. Az is igaz viszont, hogy az online társkereső oldalak a kedves, szimpatikus pasik mellett rengeteg fura alakot is rejtenek. A következő típusokat kerüld el messziről, ha jót akarsz magadnak!

Akiről már az első percben érzed, hogy hazudik

Jó esetben hamar megérzed, hogy valami nem stimmel. Ha kitér a kérdéseid elől vagy annyira lehetetlen válaszokat ad, hogy rögtön bűzlik a dolog, inkább hagyatkozz a megérzésedre.

Az persze nem segít a helyzeten, ha egyenes válaszokat ad, de bárcsak ne tette volna. Van bizony az a típus, aki rögtön elmondja, hogy házas és szeretőt keres. Még mindig jobban jársz, mintha hazudott volna, te pedig belemész a dologba – de azért ez sem az igazi.

Aki nyilvánvalóan csak szexet akar

Az online társkereső oldalak tökéletes terepet nyújtanak a vadászatra, rengetegen pedig ki is használják ezt.

Alapvetően ezzel nem feltétlen van baj, ha éppen Te is csak egy kalandra vágysz. Ha azonban valódi, mély kapcsolatot keresel, inkább ne kezdj olyannal, aki az első randin a lakásába hív. Hitegetheted magad, hogy majd annyira megtetszel neki, hogy máris többet akar, ha mégse így lesz, nagyon fogod bánni.

Aki még nincs túl az exén

Bármiről is beszélgettek, valahogy mindig szóba kerül az exe? Akár szidja, akár dicséri, egy  biztos: még nincs túl rajta. Persze annak is megvan a maga filmbe illő romantikája, hogy te segítesz neki túllendülni a csalódáson, majd beléd szeret és boldogan éltek, amíg… De arra nagyobb esély van, hogy – ha nem is szándékosan – megbánt. Te sem szeretnél magadnak egy újabb csalódást. Inkább olyan pasival kezdj, aki lelkiekben is készen áll egy kapcsolatra.

Aki egyszerűen ijesztő

Nőként amúgy is aggódunk az internetes társkeresés miatt, hiszen ki tudja, milyen alakkal hoz össze az élet. Ha Te is szereted az első randit napközben, forgalmas helyre szervezni, biztosan jártál már abban a cipőben, hogy egyszerűen nem akartál a pasival tovább beszélgetni – nem hogy még találkozni!

Szeretnénk hinni, hogy kevés veszélyes ember lézeng az online társkereső oldalakon, de jobb félni, mint megijedni. Ha már az első beszélgetés alkalmával furcsa szövegeket ír neked, netán még kevésbé illendő képeket is mellékel hozzá, jobb rögtön elköszönnöd. De az is lehet, hogy elsőre egyáltalán nem tűnik fel, hogy gond lehetne, de a találkozó lebeszélésekor kibújik a szög a zsákból. Bízz a megérzésedben, ne menj el a randira!

Attól függetlenül, hogy az online társkereső oldalak gyakran a rossz oldalukat mutatják meg neked elsőre, nem szeretnénk cikkünkkel eltántorítani tőle. Néhány rossz tapasztalat alapján ne szűrd le a tanulságot, hogy “minden férfi disznó”, “az online társkeresés semmit sem ér” és hasonlók. Megszámlálhatatlan sok boldog pár bizonyítja már az ellenkezőjét. Neked is csak kitartónak és pozitívnak kell lenned!

A társkereső oldalakon megtalálhatod az igazit! Mutatjuk a módszert.