Az online ruhavásárlás kényelme neked is tetszeni fog

Online ruhavásárlás kényelmesen, biztonságosan

Napról napra melegebb van, ideje elővenni a nyári ruhákat. Ezzel egy időben pedig az üzletekben is megkezdődtek a leértékelések, pár ezer forintért csodás új ruhákat is beszerezhetsz. De ha az egészségügyi helyzet miatt még ódzkodsz attól, hogy bemenj egy plázába válogatni, használd ki az online ruhavásárlás adta lehetőségeket! Minden kedvenc üzletednek van webshopja, ahol sokszor még kedvezőbb ajánlatokat is kifoghatsz, mint az üzletekben. Ráadásul sorban állnod sem kell, és akár pizsamában, a kanapén ülve is vásárolhatsz. Mutatjuk a mi kedvenc webshopjainkat!

Fast fashion webshopok

H&M

A H&M webshop felülete igazán könnyen kezelhető és felhasználóbarát. A szűrők segítségével egészen szűk körben kereshetsz, ha pedig megtetszik valami, megjelölheted kedvencnek vagy rögtön a kosárba rakhatod. Kosarad nem tűnik el, ha félbehagynád a vásárlást, később onnan folytathatod, ahol éppen jártál.

Egy két perces művelet során máris klubtag lehetsz, így pedig ingyenes szállítást és különféle kedvezményeket igénybe vehetsz. Az online ruhavásárlás hátulütője, hogy nem tudod felpróbálni. De ha a rendelt ruhák közül valamelyik nem lett jó, a mellékelt visszaküldési nyomtatvánnyal ingyen vissza is küldheted, a futár ráadásul házhoz jön érte, nem is kell postára járnod miatta.

Reserved

Valószínűleg a Reserved ruháiból is fel tudnád újítani teljes ruhatárad. Időről időre pedig ki is foghatsz ingyenes szállítást és szuper kedvezményeket, amikor különösen érdemes körülnézned a webshopban. Ha egy-egy megrendelt ruha nem lesz megfelelő, akkor sem kell a postázással bajlódnod, a legközelebbi Reserved üzletben is könnyedén visszacserélheted 30 napon belül.

Mango

Nyári ruhák óriási garmadáját találod meg a Mango webshopban. Ha az tart vissza az online ruhavásárlástól, hogy aggódsz a méretek miatt, arra is találsz megoldást. A Fit Finder nevet viselő rövid kalauz néhány kérdését kitöltve a webshop meghatározza a számodra legideálisabb méretet. 10 000 forint felett itt is ingyenes  a kiszállítás, ráadásul, ha feliratkozol a hírlevélre 10% kedvezményt is kapsz a végösszegből.

Az online ruhavásárlás nem csak új ruhák esetében kedvező

Gardróbcsere

Ha turizni támadna kedved, azt is megteheted online! A Gardróbcsere egy ingyenes platform, ahova bárki feltöltheti eladó ruháit és kiegészítőit. Te pedig kedvedre bogarászhatsz közöttük és ha valamelyik megtetszik, rögtön fel is keresheted az eladót üzenetben. Az átvétel személyesen, előre megbeszélt helyen és időpontban, illetve postai úton vagy csomagküldő szolgálattal jellemző. Ha a feltöltött képek alapján nem vagy  biztos egy ruhában, kérhetsz az eladótól további képeket vagy megkérheted, hogy mérje le neked. Azzal azonban számolj, hogy itt mindenki magánszemély, visszacserélni nem lesz lehetőséged, ha mégsem sül el jól a dolog.

Kiemelt kép forrása: Depositphotos

Nyári ruhák, amiket 50 felett is bátran viselhetsz