Egy okos otthon nem luxus többé, számodra is elérhető!

Okos otthon a Modulti által

Sokat hallottál már az okos megoldásokról, de mindig olyan távolinak, futurisztikusnak és leginkább mérhetetlenül drágának tűntek? Elhiszed, ha azt mondjuk, hogy ez nem így van, sőt, számodra is elérhető? A megfelelő partnerrel az okos otthon tervezés költséghatékony is lehet, idővel pedig bőven visszahozza a befektetett összeget. Olvass tovább és tudd meg, hogy mivel számolhatsz, ha otthonod okosítása mellett döntesz!

Kényelmi megoldások és hasznos funkciók otthonodban

Képzeld csak el: reggel lágy zeneszóra ébredsz, a magától lassanként felhúzódó okos redőny pedig elárasztja fénnyel a szobát. Mire a konyhába érsz, már a frissen gőzölgő kávéd vár rád és automatikusan bekapcsolódik a fűtés is. A munkából hazaérve kellemes hőmérséklet, sőt, ha szeretnéd, üdvözlő fény vagy zene fogad. Este pedig egyetlen gombnyomással beindul a „Mozi mód”: a redőnyök besötétítenek, a világítás kialszik és TV-d elindítja a kedvenc filmed.  Egy okos otthon minderre képes, segítségével pedig rengeteget spórolhatsz is.

Okos otthon a Modulti által

Miként takaríthatsz meg pénzt okos otthon rendszerrel?

Ha télen a te otthonodban is a nap nagy részében megy a fűtés, nyáron pedig a légkondit üzemelteted teljes gőzzel, bizonyára te is találkozol barátságtalan számlákkal a hónap elején. És még nem is beszéltünk az égve maradt lámpákról és bedugva vagy bekapcsolva felejtett elektromos eszközökről! Az egyre elterjedtebb okos otthon megoldások segítségével mindezeknek búcsút mondhatsz, ami hamarosan a villany- és fűtésszámlákon is visszaköszön!

A fűtés, hűtés, szellőztetés és világítás megoldások mellett az árnyékolás is segít lefaragni a költségeidet. A napszaknak megfelelően, önmagától működő redőnyök hozzájárulnak a fűtés és hűtés optimális működéséhez. A rendszert teljes mértékben személyre szabhatod, ezáltal úgy varázsolhatsz kellemes hőmérsékletet és légkört otthonodba, hogy közben környezeted és pénztárcád vastagságát is óvod.

Hogyan zajlik a tervezés és kivitelezés?

Egy professzionális csapat teljes mértékben leveszi a válladról a kiépítéssel kapcsolatos terheket, neked mindössze annyi a teendőd, hogy felvázold, mire is vágysz. A Modulti okos otthon tervezés és kivitelezés terén is segítségedre lesz, ráadásul csapatuk sok éves tapasztalattal, megbízható termékekkel és teljes szerelői gárdával valósítja meg elképzeléseidet. Megoldásaik minden igényedet kielégítik, ráadásul a személyre szabott programozást és tesztelést is elvégzik helyetted.

Jó hír az is, hogy a forgalmazott Loxone okos eszközök utólag is beszerelhetőek, ezért nem kell komplett felújítással számolnod csak azért, hogy okosíthasd otthonod. A rendszer elemeit falbontás és fúrás nélkül beszereli a kiérkező szakértő, utána pedig maximum egy porszívózásra lesz szükség. Ha szeretnél tájékozódni lehetőségeidről vagy máris annyira kedvet kaptál az okos otthonokhoz, hogy rögtön belevágnál, ismerd meg őket és az általuk kínált okos otthon csomag szolgáltatásait!