Az intelligens nők maradnak egyedül?

Az intelligens nők nehezen találnak társat
Az intelligens nők nehezen találnak társat

Sok oka lehet annak, ha valaki szingli. Esetleg még nem talált rá a megfelelő emberre vagy rossz volt az időzítés. Létezik viszont egy olyan verzió is, melyben a túlzott intelligencia (már ha azt túlzásba lehet vinni) áll az egyedüllét hátterében.

Az okosak tovább maradnak egyedül

Furcsa ambivalenciát fedezhetsz fel a kijelentésben, pedig a jelenség nagyon is igaz. Az intelligens emberek nem rohannak akárki karjába, nem bízzák rá akárkire szívük rejtett titkait. Képesek az egyedüllétre, nincs szükségük a másik felükre, önmagukban is egészek. Amikor úgy döntenek, hogy most már szívesen kerülnének párkapcsolatba, akkor is tovább tart nekik, mire rátalálnak a nekik való emberre.

Máshogy gondolkoznak

A magas intelligenciával rendelkező nőknek nem azért van szükségük kapcsolatra, mert egyedül képtelenek boldogulni. Teljesen függetlenek, a jég hátán is megélnek egyedül. Több kell nekik ahhoz, hogy feladják a szingli életüket. Önmagában nem elég nekik valaki csak azért, mert ő az erősebbik nemet képviseli. Az intelligens nők igazából nem is hisznek abban, hogy a két nem között szembetűnő különbségek lennének.

Sok okuk van egyedül maradni

Az intelligens nők jól ismerik magukat, így azt is, kire van szükségük, ki az, aki hozzátehet az életükhöz. Épp ezért nagyon válogatósak. De miért is lenne baj az, hogy a minőségre utaznak?

ad

Nehezen kapcsolódnak másokhoz érzelmileg. Sok tényezőre van szükségük ahhoz, hogy valakinek megnyíljanak, hogy valakit a szívükbe fogadjanak. Érzelmi intelligenciájuk is magas szintű, így ez sem meglepő.

Érdekes emberre van szükségük

Az intelligens nők ráadásul hamar unatkozni is kezdenek. Egy szimpla társalgásban is képesek hamar másról beszélni, hiszen nagyon gyorsan átlátják még a komplex témákat is. Pont ezért érdekes emberre van szükségük, olyanra, akivel együtt intellektuális csevejeket folytathatnak, akik nap mint nap képesek őket meglepni. Az intelligens nők ingerküszöbét nem egyszerű elérni.

Az intelligens nőket ráadásul becsapni is nagyon nehéz. Nagyon hamar átlátnak a hazugságokon, így képtelenség őket átverni. Emiatt csak őszinte férfi oldalán képesek meglelni a boldogságot, olyat pedig, lássuk be, nem olyan egyszerű találni.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Milyen az igazi férfi, és miért jók a rosszfiúk?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>