Az igazi nő olyan, mint a jó bor – Nem csak mondjuk, meg is indokoljuk!

Az igazi nő olyan, mint a jó bor

 

Miért hasonlítjuk az igazi nőt a borhoz? Mert stílusos, merész és megér minden belefektetett pillanatot. Mert más italokkal ellentétben a bornak minden egyes kortyában gazdagságot, összetettséget érezhetsz ki. Mert egy finom bort nem azért iszol, hogy lerészegedj tőle, a bort odafigyeléssel iszod. Ez pedig mind igaz az igazi nőre is.

A nők olyanok, mint a jó bor: az idő csak tökéletesíti őket.

James Follett idézete bőven megállja a helyét. A mai világban pedig, ahol a legtöbben elkeseredetten próbálnak a fiatalságukba kapaszkodni, csak egy igazi nő tudja, hogyan lehet magabiztosan és stílusosan viselni a kort. Megérti, hogy az életkor sokkal inkább jelent tapasztalatot, mint öregséget és ennek megfelelően büszke is korára.

Az igazi nő komplex, csak úgy, mint a jó bor

A legjobb minőségi borokról sem lehet csak úgy beszélni, mint „finom”. Ugyanígy az igazi nő is összetett, egyszerre inspiráló, szórakoztató, bájos és komoly. Nőies, de ha szükség van rá, olyan erős, mint a legmaszkulinabb férfiak. Erős, de ha a helyzet úgy adja, érzékeny is tud lenni.

Megválogatja a társaságát

ad

Egy minőségi bort nem öntesz fel kólával, viszont annál jobban passzol hozzá egy finom sajt. Ugyanígy az igazi nő is megválogatja, hogy kivel tölti idejét. Nem pazarolja az energiáját olyan emberekre, akik nem érdemlik meg a szeretetét, nem hagyja magát kihasználni vagy manipulálni. Szeretteire viszont mindig időt áldoz, és tudják is róla, hogy bármikor számíthatnak rá.

Könnyen megrészegít

Egy igazi nő akármerre is jár, pillantások tucatjai követik, kisugárzását nem lehet ugyanis figyelmen kívül hagyni. Ez a kisugárzás ráadásul motivációként is szolgálhat. A hozzá közel álló személyeket könnyen magával ragadja és életük egyéb területein is inspirálja.

Minél többet foglalkozol vele, annál többet kapsz vissza

A legfinomabb minőségi borokat hosszú és fáradságos eljárás során készítik. Igaz ez az igazi nőre is. Ha egy férfi valóban értékeli és energiát fektet a kapcsolatba, csodálatos társra talál. Az őszinte érzelmi befektetés éppúgy a legjobbat hozza ki az igazi nőből, ahol a szaktudás és a befektetett idő a borból.

Az eredeti cikk és a kiemelt kép forrása: WomenWorking.

6 jel, ami arra utal, hogy bár erős nő vagy, a szíved gyengéd