Az év legolvasottabb cikkei – Női témák 50 felett

Női témák 50 felett - 2019 legolvasottabb cikkei

Idén is összegyűjtöttük az év legolvasottabb cikkeit, hogy ha esetleg lemaradtál valamelyikről, még pótolhasd. Sok érdekes témával foglalkoztunk 2019-ben, csupa olyannal, mely az 50 feletti nők számára hasznos és érdekes információkkal szolgálhat. Nézzük át, melyek voltak idén a legolvasottabb női témák!

Ötvenes nőként már rengeteg élettapasztalattal rendelkezünk. Ám ez messze nem jelenti azt, hogy „benne lennénk a korban”, sőt, a mai világban az 50 feletti nők egyre inkább meg is cáfolják ezt. Az öregedés testi és lelki jeleit egyaránt fel lehet dolgozni, mi pedig mindig itt vagyunk Neked, hogy segítséget és tippeket nyújtsunk hozzá!

Az 50 az új 50

Hogyan vedd könnyen az öregedést? Tippek 50 felett!

50 felett sem kell, hogy a gardróbod a nagymamádéra hasonlítson, sőt! Rendszeresen segítünk az aktuális trendek bemutatásával és divattippek megosztásával abban, hogy csinosan öltözhess és magabiztosnak érezhesd magad! Nem is meglepő, hogy a legnépszerűbb női témák között mindig ott van a divat is:

A szexi öltözködés 50 felett sem nehéz, ha elég bátor vagy

Tavaszi divat trendek, melyeket 50 felett is érdemes követned!

A válások számának növekedésével egyre több az ötvenes szingli. Ha Te is elvált – esetleg özvegy – vagy, biztosan megtapasztalod az egyedüllét jó és rossz oldalát. Az egyedüllét szomorúnak tűnhet, pedig egyáltalán nem feltétlenül jelent egyet a magánnyal! Cikkeinkben igyekszünk mindig a dolgok pozitív oldalát mutatni, így van ez a szingliséggel is – amelynek ugyanis rengeteg előnye van:

Egyedül élni 50 felett a legnagyobb szabadságot jelenti

A párkeresés nem egyszerű dolog. Talán sokszor érzed úgy, hogy a felhozatal évről évre borzalmasabb, pedig Rád is vár még szerelem! Az ötvenes férfiak ugyanúgy vágynak a szerelemre, egy társra, mint ahogy mi, nők is. Randizz, érezd jól magad, és ne görcsölj azon, hogy jön-e még “igazi”  – így fogod megtalálni a boldogságod!

Mit várhatsz az egyedülálló, ötvenes férfiak táborától?

Akár szingliként vágysz kalandokra, akár pároddal dobnátok fel a szexuális életeteket, eljátszadozhattok a swinger klub gondolatával. Talán nem véletlen, hogy az év egyik legolvasottabb cikke is ebben a témában íródott:

Minden, amit a swinger klub titkairól tudni érdemes

A női témák, érdekességek és aktuális trendek mellett szívesen szólítunk fel játékra is, ezért minden hónapban jelentkezünk egy-egy kvízzel. Az idei év egyik legnépszerűbb kvíze Magyarország nevezetességeiről szólt. Ha nem találkoztál vele, most kitöltheted:

Országjáró kvíz – Te hányat ismersz fel Magyarország nevezetességei közül?