Az ellenállhatatlan emberek ismertető jegyei

Az ellenállhatatlan emberek sokat mosolyognak
Az ellenállhatatlan emberek sokat mosolyognak

Néhányan anyagi helyzetüktől, szociális helyzetüktől és kinézetüktől függetlenül majd kicsattannak az energiától, és olyan pozitív kisugárzással rendelkeznek, melyet egytől egyig mind irigylünk. Vajon mi a titkuk? Mitől lesz ellenállhatatlan valaki?

Mindenkivel tisztelettudóan bánnak

Mindegy, hogy a legfontosabb kliensükről, esetleg egy pincérről vagy az anyósukról van-e szó, mindenkivel módfelett tisztelettudók. Nem gondolják magukról, hogy jobbak, többek vagy fontosabbak akárki másnál, és ez a mentalitás bizony a viselkedésükből is árad.

Tartózkodnak a felesleges beszédtől

Az ellenállhatatlan emberek nem fecsérlik az időt semmitmondó beszélgetésekre, nem csevegnek az időjárásról, frizurákról, közlekedésről, rögtön a tárgyra térnek. Pontosan tudják, hogyan kell személyes kapcsolatot teremteni a beszélgető partnerükkel, így nem kívánnak személytelen csevejekbe bonyolódni.

Odafigyelnek másokra

Az ellenállhatatlan emberek tényleg odafigyelnek a körülöttük levőkre. Nem fecsérelnek időt arra, hogy magukat istenítsék vagy magukat helyezzék a középpontba, jobban érdeklik őket mások, mint saját maguk. Egy ellenállhatatlan személy kezében például biztosan nem látsz okostelefont beszélgetés közben, ahogyan rezegni sem hallod azt a táskájában.

Nem tepernek

Nem tepernek senki figyelméért, egyszerűen nincs rá szükségük. Nem kell bizonygatniuk, hogy mindenki felett állnak, hogy miben kiemelkedők, miben sikeresek, ez teljesen természetesen árad róluk. Nem akarják uralni a beszélgetéseket sem, nincsen feltűnési viszketegségük.

Felismerik a különbséget tény és vélemény között

Az ellenállhatatlan emberek képesek helyén kezelni a megosztó témákat. Velük élmény intellektuális vitákba bonyolódni, ismerik az érv, a vélemény és a tény fogalmát. Nem félnek elmondani a véleményüket, de mást sem tipornak el, ha felvállalja azt. Tisztában vannak vele, hogy mindannyian mások vagyunk, és hogy emiatt a véleményünk is eltérő lehet.

Mosolyognak

Az emberek már tudat alatt a mosolygós emberekhez vonzódnak, őket tartják elbűvölőnek. Az ellenállhatatlan emberek tisztában vannak ezzel, igyekeznek állandóan pozitív energiákat sugározni.

Szeretik az életet

Vagy ha épp minden nem is pompás, akkor is találnak okokat, amiért szerethetik a körülöttük lévő világot. Ha épp rossz napjuk van, emlékeztetik magukat rá, hogy egy rossz nap még nem ér fel egy rossz élettel. Állandóan derűlátóak, és ettől válnak igazán ellenállhatatlanná.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Te is sármos, de problémás férfivel találkoztál?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>