Az egyedülálló, ötvenes férfi ódivatú és nem játszadozik – Legolvasottabb cikkeink

Egy férfi 50 felett már éppolyan más lehet, mint egy nő

Márciusban mi is volna fontosabb annál, hogy végre eljött a tavasz, mi pedig elkezdhetjük feltölteni megcsappant energiatartalékainkat. És ahogy ez lenni szokott, segítségül hívjuk hozzá a divatot. Olvasóinkat egyértelműen a tavaszi divat hozta leginkább lázba, de fontos téma volt az ötvenesek új identitása és persze a korunkbeli férfiak. Lássuk, melyek voltak a legolvasottabb cikkek a múlt hónapban és 50 felett!

Ha itt a tavasz, akkor érdemes bedobni magunkat

Vannak trendek, amelyek kicsit minden évben változnak. Idén is kikiáltották az aktuális színeket, a most népszerű formákat és fazonokat. Ezekből készítettünk két összefoglalót is, amelyek kifejezetten hasznosak lehetnek 50 felett is.

Öltözködési tanácsok az idei tavaszra

Tavaszi divat trendek, melyeket 50 felett is érdemes követned!

Nem elég a divat, 50 felett szexi is szeretnél lenni?

Ez nem is kérdés. Annyi a bökkenő, hogy ez magától nem megy, el kell felejtenünk, hogy hány évesek vagyunk. Ha ez sikerül, nem gond a szexi megjelenés kivitelezése sem. Adunk néhány tanácsot azoknak, akik úgy érzik, a koruktól függetlenül igenis szeretnének szexi megjelenéssel hódítani.

A szexi öltözködés 50 felett sem nehéz, ha elég bátor vagy

Kik vagyunk mi, 21. századi ötvenesek?

Modern, aktív életet élő nők vagyunk! Nagyanyáink korában talán már csak üldögélnénk a szaletli alatt, manapság viszont 50 felett egy nő még javában építheti a karrierjét. Nevelhet kisgyereket vagy éppen új fiatalságát éli, hiszen kirepültek a gyerekei. Az egészsége kifogástalan, tehát semmi sem akadályozza meg a valóban mozgalmas életben. Egy ötvenes nő manapság élhet úgy, mint egy harmincas.

Az 50 az új 50

Milyenek a mi férfijaink?

Az ötvenes férfiakat szeretjük kicsit kritizálni, hogy nem elég aktívak, nem elég ápoltak, nem elég haladóak. De biztos, hogy szabad általánosítani? 50 felett minden ugyanolyan marad, de valami mégis megváltozik, amit néha nehéz is pontosan megfogalmazni.

Mit várhatsz az egyedülálló, ötvenes férfiak táborától?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>