Az 50 feletti szexiség egyszerű titkai

Egy 50 felett szexi nő már máshogy látja a világot
Egy 50 felett szexi nő már máshogy látja a világot

Ha meghalljuk a „szexi” jelzőt, rögtön a huszonéves, tűsarkakon tipegő, hosszú lábú, szőke démonok villannak be a gondolatainkba. Sajnos nem csak a miénkbe, de a férfiakéba is. Nem találunk 50 felett szexi nőt? A szexiség csak a fiatalok kiváltsága volna?

Nem, nem és nem!

A valódi szexiség, a valódi nőiesség érett korban kezdődik. 40 és 50 felett, ahol már nem csak délibáb, nem csak múló tünemény. Lássuk, mitől is szexi a mi korosztályunk!

Tudjuk, mire van szükségünk

50 felett már rendelkezünk akkora önismerettel, hogy mindenről azonnal el tudjuk dönteni, hogy jó-e nekünk, hogy a javunkat szolgálja-e. Nem érjük be kevesebbel, nem becsüljük alá az értékeinket. Magabiztosságunk és önbizalmunk pedig bizony észveszejtően vonzó.

Ismerjük, mi zajlik a hálószobában

A tudatosság a hálószobában is igaz ránk. Nem csak a férfitől várjuk az orgazmust, nem hisszük, hogy ő lenne a csodatevő, hogy minden rajta áll vagy bukik. Tudjuk, mire van szükségünk, és nem félünk kérni azt, nem félünk tenni érte. Nem csak a magunk igényeivel vagyunk tisztában, de azt is tudjuk már, egy férfinek mire van szüksége. Nem vagyunk félénkek, nem vagyunk szemérmesek, nem vagyunk már szüzek. Hát ki ne tartana őrülten szexinek egy lepedőakrobatát?

Túlmentünk már tűzön-vízen

Egy szexi nőt az évek és a megpróbáltatások tettek igazán gyönyörűvé. Míg egy tizen-, huszonéves fruskának nem nehéz ragyogóan tündökölnie, hiszen az élet nehézségeiről még alig tud valamit, addig egy érett nő már valódi küzdelmeken esett át, valódi harcokat vívott meg. Bizony, elszenvedtünk már sok mindent, mégis itt vagyunk és erősebbek vagyunk, mint valaha. Sugárzik is belőlünk ez az erő, és ezzel kenterbe verünk minden törékeny szépséget.

Tudjuk, mi az igazán fontos

Már nem a hamis boldogságot kergetjük, nem a felületes emberi értékeket tartjuk szem előtt. A család, a hűség és a feltétel nélküli szeretet áll elől a prioritásaink listáján. Nincs vonzóbb egy olyan nőnél, aki tudja, mi az igazán fontos, mi az igazán értékes.

Sugárzik belőlünk az értelem

A hangunkból árad az intelligencia, a kommunikációs készségeink kifinomultak és lebilincselőek. Értelmesen és választékosan beszélünk, pontosan tudjuk, mikor mit kell mondani. A szellemes és értelmes nőknél szexibbet pedig nem találni.

50 felett szexi megjelenést a stílus képes adni

50 felett már nem az ízléstelen, mindent megvillantó öltözettől várjuk a szexiséget. Olyan klasszikus és kifinomult stílusérzékkel rendelkezünk, melyek akárkit magukba bolondítanak. Pontosan tudjuk, mikor mennyit kell mutatnunk magunkból, mesterien vonzzuk magunkra a tekinteteket, kiválóan tartjuk mozgásban a férfiak fantáziáját.

Napestig sorolhatnánk még, mitől szexi egy 50 feletti nő, de hát… Valójában egyáltalán nincsen szükségünk rá, hogy ezt bizonygassuk. Sehol, semmikor, senkinek. Nem igaz?

Mihályi Fruzsina

Akiknek a kor is jól áll – Legszexibb férfiak 50 felett

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>