Az 5 legtrendibb manikűr ötlet 2018-ra

A nude-szív manikűr
A nude-szív manikűr

Az ápolt megjelenés fontos része a manikűr. Nem mindegy azonban, éppen melyek az aktuális trendek, és ezek közül mi áll jól nekünk. Mutatunk néhány lehetőséget, hogy ebben az évben mit érdemes kipróbálni. 

1. Nude-szív

A nude színek elegánsak és romantikusak, egy szép bézs manikűr minden alkalomra kifinomult választás. Dekoráld eltérő színű, de ugyancsak nude árnyalatú szívecskével a gyűrűs ujjad körmét, hogy feldobd a hatást! A végeredmény édes, de mégsem túl csöpögős.

2. Textúrák találkozása

Az opál, az extra fényes és a metálos csillogás elsőre szokatlan kombinációnak hangozhat, idén mégis az egyik legtrendibb manikűr. Akárcsak a somlói galuska három különböző piskótája esetében, itt is az eltérésektől lesz igazán teljes (és finom?) az összhang.

Amikor a textúrák találkoznak
Amikor a textúrák találkoznak

3. Aranyos francia

Idén a sminkszakmában hódítanak az arany árnyalatai. Miért is lenne ez másképp a manikűr világában? Elképesztően kényelmesen varázsolhatod hétköznapi francia manikűröd extravagáns, mégis elegáns körmökké, ha a fehér helyett, fém hatású, arany lakkot választasz a végekre.

Egy egyszerű francia változat
Egy egyszerű francia változat

4. Metálos ombre

Mindig bajban voltál, melyik árnyalatot is válaszd? Akkor jó hírünk van, hiszen most akár öt különböző körömlakk is nyugodtan elfér egy kézfejen. Válogass kedvenc metál fényű színeid közül és rendezd őket sorba a legsötétebbtől a legvilágosabbig, hogy divatos, ombre hatást érj el!

A metálos színek is népszerűek lesznek
A metálos színek is népszerűek lesznek

 

Visszatér a narancs
Visszatér a narancs

5. Retró-narancs

2018-ban újra hódítanak a nyolcvanas évek élénk színei. A legmenőbb ruhák, sminkek és igen, még a manikűr is bátran lehet retró narancssárga. Sőt, az se baj, ha hagyod lenőni egy kicsit. Ezzel “túl laza vagyok, ahhoz, hogy a körmeimen feszengjek” kinézetet kölcsönözhetsz magadnak, ami magabiztosságot sugall.  Ezt nem más mondja, mint Marc Jacobs, neki pedig bizonyára nyugodtan elhihetjük, hogy így van.

 

 

(D.R.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>