Augusztusi programok, melyekkel kiélvezheted a nyár hátralevő részét

Augusztusi programok

Az ősz közeledtével egyre inkább azon gondolkodunk, hogy mennyi mindent szerettünk volna csinálni még a nyáron. Szerencsére remek augusztusi programok közül válogathatunk, így a hónapban még bőven van lehetőségünk feltöltődni élményekkel! Összeszedtük a kedvenceinket!

A Perseidák meteorraj

Az év leglátványosabb csillaghullása, a Perseidák meteorraj csodálatos és kihagyhatatlan látványt nyújt, ráadásul épp a napokban fog tetőzni. Mindenképp érdemes tehát felkeresned este egy tisztást, kiheverni pároddal vagy barátaiddal egy pokrócra és gyönyörködni a csillagos égben. Ebben az őrült kánikulában legalább azon sem kell aggódni, hogy hűvös lesz estére, sőt, talán már épp kellemes lesz az időjárás addigra.

Éjszakai fürdőzés Miskolctapolcán

Az éjszakai fürdőzés nem hiába a nyár egyik slágerprogramja: a fürdés élménye mellett az éjszakai fények romantikája is hozzájárul ahhoz, hogy egy remek estét töltsetek el pároddal! Ha felcsillant a szemed az ötletet olvasva, látogassatok el Miskolctapolcára, ahol minden szombaton élvezhetitek a méltán híres Barlangfürdőt este 8 órától kezdődően!

Miskolctapolca Barlangfürdő **** |

Az Országos Tisztifőorvos Hőségriadót rendelt el a következő napokra, így 2019. augusztus 10-12. között valamennyi miskolci fürdő hosszított nyitvatartással, este 21:00 óráig várja a fürdőzőket.

Debreceni Virágkarnevál

Jövő héten kezdetét veszi az immár egy egész hetet felölelő Debreceni Virágkarnevál. Életed során legalább egyszer kötelező ellátogatni a messze földön ismert eseménysorozatra, így ha eddig kimaradt, legyen az idei a Te alkalmad! A csodás színekben pompázó virágok mellett kulturális és kézműves programokon is részt vehetsz, és a Cseh Sörkertnek hála szomjan maradni sem fogsz.

Kezdőlap – Debreceni Virágkarnevál

Tavaly hatalmas sikert arattak a Debreceni Nagytemplom homlokzatán életre keltett animációk, ahol öt világhírű 3D mapping művész kápráztatta el a közönséget. A Nagyerdei Stadion hatodik alkalommal ad otthont a fesztivál leglátványosabb elemének, az augusztus 20-i Karneváléjnek, melyen a legnagyobb hazai hírességek, valamint több mint kétezer külföldi és magyar fellépő szórakoztatja majd a nagyközönséget.

Városfelfedező játék Badacsonyban

Gyönyörű tájak, finom borok és izgalmas feladványok… ezek egy tökéletes program összetevői. Badacsonyban pedig ki is tudod próbálni „Nyomozz velünk!” mobiljáték segítségével! Szedd össze a barátnőket vagy beszéld meg a családdal és vegyétek az irányt Badacsony felé, ahol garantáltan minőségi időtöltésben lesz részetek!

MOBIL NYOMOZÓS JÁTÉK: Egy rejtélyes levél nyomában

Egy páratlan kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék program Badacsonyban! Kinek ajánljuk? – Szerelmes pároknak, baráti társaságoknak, családoknak (min. korhatár: 16+), üdülővendégeknek, borbarátoknak, akik szeretik a rejtélyeket Mit nyújtunk? – 3 órás…

Állatkertek éjszakája

Az állatkerti lakók élete épp olyan pezsgő éjjel is, mint napközben. Időnként pedig mi is lehetőséget kapunk, hogy bepillantsunk az éjjeli állatok világába – így lesz ez augusztus 30-án is. A Fővárosi Állat-és Növénykert vezetett éjszakai sétáján izgalmas programokkal és különleges látványosságokkal várják az érdeklődőket. Zárd a hónapot egy szuper programmal, mely az egész család számára élvezetes lehet!

Állatkertek Éjszakája 2019.

Event in Budapest, Hungary by Fővárosi Állat- és Növénykert on Friday, August 30 2019 with 15K people interested and 829 people going.

Ilyen remek augusztusi programok mellett nem kell aggódnunk, hogy ne találnánk meg a tökéletes időtöltést. Sokkal inkább az a kérdés, hogy győzünk-e válogatni közülük!

És ha aktívabb időtöltésre vágysz, olvasd el korábbi cikkünket:

Szórakozz két keréken! Biciklis útvonalak a hétvégékre