Áttörés a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők számára

A Curalife egyedülálló terméke, a Curalin 9 gyógynövény erejét ötvöző étrend-kiegészítő kapszula. Hatóanyagai hozzájárulnak az egészséges vércukorszint fenntartásához.

A vércukorszintmérő készülékek, tesztcsíkok, inzulintűk egyik legnagyobb hazai forgalmazója, a Bon Pharma Kft. 1 éves teszt értékesítés és hosszas tárgyalás után megállapodott a világ 15 országában működő Curalife céggel, hogy forradalmi megoldást kínálhasson a 2-es típusú cukorbetegséggel élők számára.

Curalin: Természetes megoldás a magas vércukorszint ellen

A Curalife egyedülálló terméke, a Curalin 9 gyógynövény erejét ötvöző étrend-kiegészítő kapszula. Hatóanyagai hozzájárulnak az egészséges vércukorszint fenntartásához.

Klinikai vizsgálat bizonyítja hatékonyságát

A Curalint kettős vak-placebo kontrollos klinikai vizsgálat alá vetették 1 hónapon át.

A Bon Pharma Kft. szakértő dietetikus partnere Kanizsárné Vaskó Nikolett, aki aktívan, online közösségben, étrenddel kapcsolatos élő videókkal támogatja a 2-es típusú cukorbetegséggel élőket. 2003 óta dolgozik dietetikusként.

Alábbiakban összefoglalta a klinikai vizsgálat eredményét:
“A tanulmány a Curalin étrend-kiegészítő hatását értékelte 2-es típusú diabetes mellitusban szenvedő betegek kiegészítő terápiájaként.

A Curalin-kezelés az átlagos vércukorszint általános csökkenését eredményezte a nap minden időpontjában a placebóhoz képest (éhomi, étkezés előtti és étkezés utáni vércukorszintet néztek).

A Curalin rendszeres szedése segíti:

  • a vércukorszint egészséges fenntartását,
  • a hasnyálmirigy egészségének javítását,
  • az inzulinérzékenység és -termelés növelését,
  • a cukrok és szénhidrátok felszívódásának korlátozását,
  • az emésztés és anyagcsere támogatását,
  • az energiaszint emelését napi szinten,
  • a cukoréhség és szénhidrát iránti vágy csökkenését.

Szakértő dietetikus tippjei 2-es típusú diabétesz esetén

Kanizsárné Vaskó Nikolett 20 éve dolgozik dietetikusként.
“A cukorbetegség dietoterápiája mindig egyénre szabott, hiszen illeszkednie kell a kezelőorvos által előírt terápiához és kezelési céltartományhoz, valamint figyelembe kell venni az egyéni szükségleteket is.

Vannak azonban általános alapelvek, melyeket minden cukorbetegnek javasolt követnie.

Minden cukorbeteg számára fontos a kisebb adagokban történő rendszeres táplálkozás (jellemzően ez napi 5-6 étkezést jelent) s, hogy az egyes étkezések meghatározott mennyiségben és minőségben tartalmazzanak szénhidrátokat. A naponta többszöri zöldség és teljes értékű gabona fogyasztása rosttartalmánál fogva segít az étkezések utáni vércukoremelkedés mérséklésében.

A cukorbetegek kerüljék a finomított szénhidrátok fogyasztását, a cukrozott üdítőitalokat, és cukorral készült ételeket, főleg a telítetlen zsírsavakban gazdag növényi olajokat részesítsék előnyben, illetve a sófogyasztásukra is kellő figyelemmel legyenek.

Ajánlott továbbá heti két alkalommal tengeri halat fogyasztaniuk, édesítésre energiamentes és alacsony energiatartalmú édesítőszerek használata javasolható számukra.”

A Curalint jelenleg kizárólag online lehet megvásárolni a www.curalin.hu oldalon, a jövőben patikákban is elérhető lesz.