Aranyszabályok, hogy az ismerkedés 50 fölött is sikeres legyen

Az ismerkedés 50 fölött is lehetséges
Az ismerkedés 50 fölött is lehetséges

Az ismerkedés 50 fölött korántsem egyszerű, meg kell küzdenünk a démonjainkkal, ha igazán sikeresek akarunk lenni. Szerencsére egy randevú tanácsadó most segítségünkre lesz.

Frissítsd a profilodat!

Ha hónapokkal ezelőtt frissítetted utoljára az online ismerkedő oldalakra feltöltött profilodat, ideje átnézned! A régen frissített profilok könnyen hátrébb sorolódhatnak, így magadtól veszed el az esélyét annak, hogy rád találjon a nagy ő. Adj hozzá a profilodhoz friss képeket és érdeklődési köröket!

Randevúzz másképp!

Ne akarj úgy randevúzni, ahogyan évtizedekig tartó házasságod előtt tetted. Az ismerkedés 50 fölött már máshogy működik, már más világban élünk, és a játékszabályok is mások. Ne feküdj le rögtön a partnereddel, adj időt, hogy az érzelmek is kialakulhassanak!

Kezdj hozzá!

Ne hidd, hogy otthonodban majd rád talál a lovagod, neked kell megkeresni őt. Járj el szórakozni, regisztrálj az online ismerkedős oldalakra, és semmiképp se gubózz be! A neked való személy ott van kint valahol, de nyitottnak kell lenned rá, hogy megtaláld. Randizgass akkor is, ha már a sokadik találkád fuccsolt be! Az ismerkedés sikere 50 fölött is kizárt, ha nem vagy elég kitartó.

Ne beszélj az exedről idő előtt!

ad

Az, aki megállás nélkül az exéről beszél, még egyértelműen nincs túl a múlton. A randevúpartnered nem a pszichológusod. Ha túl sok szó esik az exekről, a randevú könnyen unalmassá válhat, ráadásul, ha már az első alkalommal elbaltázod a beszélgetést, biztos lehetsz benne, hogy több alkalomra sor sem kerül. Ha még nem vagy túl az exeden, inkább ne is ismerkedj!

Maradj pozitív!

Ne negatív dolgokról beszélj! Senki sem fog beleszeretni a panaszkodásaidba, ebben egészen biztos lehetsz. Hidd el, az első alkalmakkor partneredet még korántsem érdeklik a problémáid! Érthető, ha ennyi idősen több problémád van, mint húsz évvel ezelőtt, de az ismerkedés 50 fölött sem szólhat a siránkozásról.

Hagyd otthon az egódat!

Beszélj őszintén arról, aki vagy! Nem kell megjátszanod és egy másik embernek tettetned magadat. Légy kedves és őszinte, egyszerűen csak add önmagad! Ha nem szereted magadat, más sem fog tudni szeretni. Fontos az is, hogy ne nyomd el randevúpartneredet, nem szabad elfelejtened érdeklődni felőle és kérdezni. Az ismerkedés 50 fölött is a kölcsönösségről szól.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>