Amikor visszaüt a fiatalító arckezelés, komoly árat fizetsz érte

A fiatalító arckezelések árnyoldala

Új szelek fújnak Hollywoodban, idővel talán már nem lesz tabu öregedni. A korukat nehezen viselő hollywoodi színésznők sora hosszabb, mint az El Camino, ám az elmúlt időben egyre többen vállalják fel őszülő hajukat és mesélnek nyíltan arról, hogyan fogadták el a korukat.

Courtney Cox mára megbánta a fiatalító arckezeléseket

A Jóbarátok különkiadásával ismét górcső alá kerültek a sorozat színésznői, egyetlen perc nézési idő után pedig azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy Courtney Cox nem természetesen öregedett. Az érdekesség sokkal inkább az, hogy többé-kevésbé időben rájött, hogy le kell állnia:

“Évekig hajszoltam a fiatalságot, ami közben nem is vettem észre, hogy …. valójában nagyon furcsán nézek ki a kezelésektől. Olyanokat tettem az arcommal, amiket ma biztosan nem vállalnék.”

– mondja a színésznő, aki mára teljesen megbékélt korával, sőt, büszkén is vállalja. A 60 (bizony, nem olvastad félre) felé közeledve pedig egészen máshogy nézi már a dolgot:

“Nem is kérdés, hogy mostanra sokkal stabilabbnak érzem magam, rengeteget tanultam az élettől: mi mindent élvezek, mit próbáljak még ki vagy csináljak többet, és mi az, amit egyszerűen engedjek el.

Nagy visszhangot váltott ki Linda Evangelista esete is

Ha az elmúlt hónapokban belenéztél bármilyen kicsit is női témákat boncolgató sajtó orgánumba, jó eséllyel te is találkoztál egy cseppet sem felismerhető fotóval a modellről. Linda Evangelista arca teljesen eltorzult egy fiatalító arckezeléstől, aki emiatt évekre el is tűnt a nyilvánosság elől. Az elmúlt évekre így emlékszik vissza:

“Nem csak a megélhetésem tette tönkre, de mély depresszióba, szomorúságba és önutálatba űzött”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Evangelista (@lindaevangelista) által megosztott bejegyzés

Azért nem akarjuk a falra festeni az ördögöt

Ez persze nem jelenti, hogy mostantól messziről kerüld el a kozmetikusod. A hétköznapi fiatalító arckezelések remek hatásokkal bírnak és valóban sokkal szebbé tehetik a bőröd. Csak arra ügyelj mindig, hogy megbízható szakemberhez fordulj és járj utána, hogy milyen anyagokat használ fel a kezelés során!

Részesítsd előnyben a tudatos arcápolást, korábbi cikkünkben tippeket is kapsz hozzá:

A tudatos arcápolás lehet a kulcs a fiatalos, üde bőrhöz

 

Forrás: News Sky, Vogue