Ezzel tehetsz igazán boldoggá egy férfit! És nem csak az ünnepekkor! – Ajándékötlet férfiaknak karácsonyra

Sokat olvashatunk arról, hogy az emberek között a legkülönfélébb szeretet-nyelvek működnek. Van, aki simogatással, öleléssel fejezi ki a szeretetét, mások a segítőkészséget és tiszteletet járatják csúcsra. És vannak, akik ajándékokkal jelzik, hogy fontos nekik a másik boldogsága. Eláruljuk, te mivel fejezheted ki leginkább, hogy bátyád, férjed, vagy éppen felnőtt fiad mennyire fontos neked. Ha egy karácsonyi, díszdobozos sörválogatást kap tőled ajándékba!

Miért éppen sört?

A férfiakat övező sztereotípiák közt sok kapcsolódik a söriváshoz, ezen nincs mit magyarázni. Van azonban a sörivásnak néhány olyan jótékony hatása, amit talán nem mindenki ismer.

A szakértők szerint két pohár sör már csökkenti a szorongást, kiválóan ellazít, miközben nagyon jót tesz a vesékkel. Állítólag a sörivóknál alig van esély vesekő kialakulására. Tovább csodálkozhatunk, amikor kiderül, hogy a sörben található vitaminok a bőrt is szebbé teszik. Hát melyik férfi ne szeretne még jóképűbb lenni?

És még mindig nem értünk a végére! A sör az időskori demencia kialakulását is késlelteti, beállítja a koleszterin szintet, de a leginkább meglepő adat, hogy a stroke és az agyvérzés kockázatát is csökkenti. És akkor az elfogyasztásával járó boldogság hatásáról még nem esett szó!

Egy tuti tipp: exkluzív díszdobozos Hara’Punk sörválogatás

Egy budapesti sörfőzde, a BREW! Studio különleges válogatást állított össze a sörkedvelőknek. A sörpakkban három sör található: a Punk Juice ausztrál komlós IPA, az Executive Pale Ale nevű APA, végezetül pedig a birodalom ékköve, avagy a csillagromboló: a Son of a Bitch nevű Imperial Double IPA.

ajándékötlet férfiaknak karácsonyra - sörválogatás

Mindhárom sör hosszú kísérletezés és csiszolgatás eredménye. A sörfogyasztók és a sörfőző szakma véleménye alapján ez a sörpakk a hazai kézműves sör kínálat legfelső minőségi kategóriáját képviseli. A 0,33-as palackok pedig igazán előkelően mutatnak a Hara’Punk dizájnnal feldobott, újrahasznosítható kartondobozban.

A díszdobozos sörválogatást itt tudod megvenni >>

Úgy érzed, nem elég izgalmas ajándék néhány üveg sör? Akkor adj hozzá élményt is!

Ezek a sörök persze nem akármilyenek, de érezhetjük úgy, hogy szeretnénk kicsit komolyabb ajándékkal előrukkolni. Valami olyasmivel, ami legalább olyan eredeti, mint maga a sörcsomag. Nem kell messzire mennünk, erre is van megoldás a BREW! Studionál!

Hétvégente ugyanis egy 5 órás sörfőző tanfolyamon bárkit bevezetnek a sörfőzés rejtelmeibe. A résztvevőket felvértezik minden olyan tudással, amely szükséges ahhoz, hogy saját, konyhai eszközökön is képesek legyenek hamisítatlan, kézműves sört főzni. Megtanítják tehát a halászokat halat fogni! (Hétköznap esténként pedig ennek egy könnyített, laza változata is elérhető, méghozzá egy 3 órás, sörfőző est formájában.)

Ha a férfit, akit megajándékozni szeretnél, nem érdeklik az iparág titkos részletei, akkor lepd meg egy sörvacsora meghívással! Itt ugyanis csak az ital és az étel a fontos. A kínált ételsor negyedévente változik, így mindig az aktuális söröket és hozzá illő ételeket kóstolhatunk. A vacsora alatt minden sört és fogást külön-külön bemutatnak, igazán professzionális kóstolásra számíthatunk.

Névre szóló ajándékkártya sörfőző tanfolyamra vagy a sörvacsorára >>

További ötleteket találsz ajándékozásra tavalyi cikkünkben is:

Milyen ajándékot vegyek karácsonyra?