Ajándék ötletek karácsonyra, ha idén is az utolsó pillanatra hagytad

Ajándék ötletek karácsonyra

Közeledik a karácsony és te az ünnepi hangulat helyett csak a stresszt érzed, hogy még mindig nem vettél meg minden ajándékot? Ilyenkor ráadásul már a bevásárlóközpontok is tele vannak, a legkisebb mértékben sincs kedved bemerészkedni az egyikbe. Szinte mentőövként jönnek ilyenkor az online ajándék ötletek karácsonyra, amikkel kényelmesen és gyorsan letudhatod a vásárlást!

Ajándékutalvány mindenek felett

Nem idő hiányában maradt el az ajándékvásárlás, egyszerűen csak képtelenség szerettednek jó ajándékot találni? Sokan vagyunk így ezzel, ezért is olyan univerzális ötlet az ajándékutalvány. Ezek szerintünk a legjobb ajándék ötletek karácsonyra!

Ruhák

Szívesen ajándékoznál ruhát, de félsz, hogy nem találod el a méretet vagy a stílust? Választhatsz ajándékutalványt szeretted kedvenc ruhaüzletéből vagy akár olyan utalványt, amit egy egész bevásárlóközpontban fel lehet használni.

Elektronikai cikkek

Inkább elektronikai cikkeket ajándékoznál, de kizárt dolognak tartod, hogy eltaláld melyik modellt kellene választanod? Jó hír, hogy sok műszaki áruház is kínál ajándékutalványt. A Media Marktban akár online is megveheted a bármekkora összeggel feltölthető utalványt.

Élmények

Idén elmaradtak a programok, de jövőre reméljük visszaáll az élet a rendes kerékvágásba. Ha valami extrával szeretnétek majd kezdeni, lepd meg szeretted egy élményutalvánnyal! A legnépszerűbb Feldobox csomagok szuper ötleteket tartogatnak a masszázstól a sportautó vezetésig.

Kultúra

Szeretted alig várja, hogy ismét moziba, színházba vagy koncertre mehessen? Válassz neki CinemaCity vagy Jegy.hu ajándékutalványt, amit kedve szerint felhasználhat jövőre. De vásárolhatsz könyvesboltban levásárolható utalványt is.

Úgy szeretnél színházjegyet ajándékozni, hogy ne kelljen ki tudja meddig várni, mire felhasználható lesz? Nézd meg az e-Színház oldalát, ezzel az élményajándék mellett még a színházakat is támogathatod.

Kézzel készített ajándék ötletek karácsonyra

Mondják, hogy a legszebb ajándék szívből jön. És mivel tudnád jobban kifejezni ezt szeretted felé, mint egy saját készítésű ajándékkal? Persze szükséged lesz hozzá egy adag kézügyességre és kreativitásra, na meg némi időre. De ha ez mind megvan és kedvet is érzel hozzá, állj neki! Ötleteket is mutatunk hozzá, olvasd el korábbi cikkünket:

Nincs ötleted, mi legyen a fa alatt? A kézzel készített ajándékok megmenthetnek!

Kiemelt kép forrása: Christmas photo created by kues1 – www.freepik.com