Ajándék ötletek kamaszoknak, amikért ki sem kell tenned a lábad a lakásból

Ajándék ötletek kamaszoknak

Idén az ajándékvásárlásnál plusz szempont a tömeg kerülése. Egyrészt biztosan jótékony hatással lesz a stressz szintedre, ha a túlzsúfolt plázák közelébe sem kell menned ajándékot vadászni, másként valamennyire szűkíti is a lehetőségeid körét – legalábbis azt hinnéd. Pedig a legkevésbé sem! Ma már ugyanis mindent megvehetsz online. Ráadásul valószínűleg az ajándékutalványok a legjobb ajándék ötletek kamaszoknak. Azt is segítünk kitalálni, hogy mit válassz!

Soha többet zoknit, gyertyát és fürdőcsomagot!

Vannak azok az ajándékok, amiket bár ne is kapnánk. Nincs is rosszabb, mint izgatottan kibontani a csomagot és egy hatodik tisztálkodási szettet találni benne. A kamaszok azonban nagyjából mindennel kapcsolatban így éreznek, szinte lehetetlen eltalálnod, hogy minek is örülnének.

Mi lehet a megoldás? Ajándékozz élményt! Az élményajándékok piaca egyre bővül, mostanra a repülőből való kiugrástól a macaron készítő workshopig mindenre vehetsz utalványt. Persze ezeknek az ára is megvan, de ne aggódj, elérhető árkategóriában is remek élményeket találsz.

Szervezz emlékezetes programot ajándékba

Ha a gyerkőc szereti a krimiket és a feladványokat, máris van egy ötletünk! A Landventure csapata személyre szabható, tematikus küldetéseket kínál, melyeket a városban sétálva, feladványról feladványra jutva lehet teljesíteni. A különböző nehézségi szintű városi nyomozós játékok másfél – két órás szórakozást kínálnak. A legjobb benne pedig, hogy az ajándékutalványt egy éven belül bármikor és bárkivel felhasználhatja, így könnyedén összehozhat egy közös programot barátaival.

Lepd meg mozi- vagy koncertélménnyel

Mozirajongó gyermekednek – vagy unokádnak – válassz CinemaCity-ben vagy Netflix előfizetésre felhasználható ajándékutalványt! Utóbbival titokban magadat is megajándékozod, hiszen a fiókot te is tudod majd használni (a Netflix pedig tele van szuper sorozatokkal nőknek is).

Univerzális ötlet a Jegy.hu Ajándékutalvány is, amit szabadon felhasználhat előadásokra, színházi darabokra, koncertekre vagy fesztiválokra is. Idén ez elég távolinak tűnik ugyan, de annál nagyobb öröm lesz jövőre, amikor ismét megnyílik az út a rendezvények felé.

Vásárlási utalvánnyal biztosan nem lőhetsz mellé

Tudod, hogy régóta vágyik a gyerkőc egy új okosórára, de kizárt dolog, hogy kitaláld, melyik kell neki a piacon található több tucatnyi közül? Vagy szívesen vennél neki ruhát, de sem a méretét, sem a stílusát illetően nem mersz kockáztatni?

A legtöbb boltban ma már kérhetsz ajándékutalványt, így az ajándék is megvan és a hibázási faktort is (közel) nullára redukálhatod. Sőt, vehetsz neki az egész plázában felhasználható utalványt, amit abban az üzletben és arra vált be, amire csak szeretne (na persze az elfogadóhelyek közül).

Miért mondjuk, hogy ezek a tuti ajándék ötletek kamaszoknak?

Az ajándékutalványokban a legszebb, hogy nem „csak” pénzt adsz, így van mit tenni a fa alá, mégis megmarad a vásárlás vagy felhasználás szabadsága a kamaszoknak. Nem kell azon aggódnod, hogy visszacseréld az ajándékot, ha nem tetszik neki, de mégis személyre szóló, kreatív megoldásokat találhatsz.

Kiemelt kép forrása:  Food photo created by drobotdean – www.freepik.com