A tökéletes randi ruha választás alapszabályai ötven év felett

A randi ruha választás szabályai
Érdemes átgondolni, mi kerül ki a ruhásszekrényből

Az öltözködés egy hang nélküli nyelv, ami rengeteget elmond személyiségünkről. Elárulja a stílusunkat, a hangulatunkat, sőt azt is, mennyire voltunk megkésve a reggeli készülődéssel. Éppen ezért a randi ruha választás felelősségteljes feladat. El kell döntenünk, mit akarunk sugallni, milyen benyomást akarunk kelteni. Íme, egy kis segítség, hogy megtaláld az ideális megoldást a randi ruha választás útvesztőjében!

Az első és legfontosabb szabály, hogy add önmagad!

A randi ruha választás nem farsangi jelmez készítést jelent, hanem saját magad legjobb verziójának előhívását. Amennyiben bohémabb típus vagy, vegyél fel hangsúlyos, kézzel készített ékszereket! Inkább a hagyományos megoldásokat kedveled? Akkor válassz klasszikus, kifinomult darabokat! Végeredményben nem az a fontos, hogy milyen vonalat képviselsz. Amíg ápolt vagy, nőies és jól érzed magad a bőrödben, nem lehet gond.

Néhány darab azonban felkerült a randi ruha választás tiltólistájára. Elérhetetlennek mutatnak és kiváltképp nőietlennek. Lássuk, mit ne vegyél fel soha, ha randizni indulnál!

Tiltott darabok

  • Garbó: helyette válassz inkább V- vagy U-nyakú ruhát, aminek nincs túl nagy dekoltázsa, mégis megmutat egy kicsit a testedből!
  • Flanel ing: túl férfias, na vedd fel randira!
  • Lovagló csizma: a súlyos, vastag sarkú csizma helyett válassz inkább egy könnyedebb, csinos félcipőt finom sarokkal!
  • Kertésznadrág: csak arra hordd, amire való, tehát kertészkedésre!
  • Lehangoló színek: kerüld a bézst és a sötétkéket! A randi ruha választás alapszabálya, hogy barátságos színekben pompázzunk. A pasztell rózsaszín vagy a babakék, valamint a vibráló színek, mint a piros vagy fukszia tuti befutó lehet.

Mi a megfelelő randi ruha választás vacsorához?

Egy enyhén térd fölé érő ruhával nem lőhetsz mellé. Párosítsd szép, de kényelmes magas sarkú cipővel és karakteres ékszerekkel! Amennyiben a hangsúly a lábaidon van, a dekoltázs legyen visszafogott és vica versa. Egyszerre egy szexi pont épp elég.

Kávéházi találkozó

A randi ruha választás ez esetben az egyik legnehezebb kihívás. Szeretnél összeszedettnek látszani, de mégsem csípheted ki magad úgy, mintha vacsorázni mennétek. Ilyen alkalmakra egy sötétkék csőnadrág igazi Jolly Joker. Felvehetsz hozzá V-nyakú, vagy ejtett vállú felsőt és velúr bokacsizmát. Válassz lógós fülbevalót, ami kiemeli a szemed színét!

Kiállítás vagy mozi? Randi ruha választás programokhoz

Közös program esetén nem árt a kényelemre is odafigyelni. Ennek fényében válassz alapdarabokat, mint a csőnadrág és a testhezálló felső. A kiegészítőkkel azonban bánj bátran, és fejezd ki velük az egyéniséged!

Végül az egyik legfontosabb hozzávaló, amit sose felejts otthon, mielőtt randira indulnál: az önbizalmad! Mutasd meg, ki vagy, és érezd jól magad, ne csak a ruhádban, de a bőrödben is!

(D.R.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Megfejtettük, miért megy nehezen az ismerkedés 50 felett

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>