A szexi öltözködés 50 felett sem nehéz, ha elég bátor vagy

50 felett is lehetsz szexi
50 felett is lehetsz szexi

Hihetetlen, hogy mit meg nem tesz azért a média, hogy azt higgyük, az öltözködés 50 felett már nem engedi, hogy elég szexik, elég kívánatosak legyünk. A szépségideálok a legritkább esetekben kerülnek ki az érett nők csoportjából, ahogyan a divatlapokban és tévéműsorokban is alig találkozhatunk velük.

Ideje képekkel igazolni, hogy a szexi öltözködés, külső és kisugárzás bizony 50 felett sem lehetetlen.

A rövid haj nem csak hogy kezelhetőbb, de sok esetben ezerszer szexisebb is. Ha valamikor, hát 50 felett egészen garantáltan nem kell megriadni a hajvágó ollótól.

Egy szűk farmer egyszerre fiatalos és szexi. Elegánsan dekoltált blúzzal párosítva egyenesen remek választás.

A deréknál szűkített dzsekik és blézerek mindenképpen jó választásnak bizonyulnak, ha felső öltözetre kerül a sor.

Senki sem mondta, hogy 50 felett száműzni kell az élénk színeket a ruhatárunkból. Mi sem különbözünk Jane Fondától, nekünk is állhat remekül az élénk rózsaszín.

Örök kedvenc kérdésünk, hogy vajon dukál-e 50 felett a mini szoknya. Szerintünk van az a szett és van az a testalkat, ami bőven elbírja.

Van az az állatminta, amitől nem nézünk ki nevetségesen. Meg kell találni a megfelelő kiegészítőket és máris szexik lehetünk 50 felett is.

A mély dekoltázs nem tabu 50 felett sem. Amíg ízlésesen kezeljük a V kivágást, nem csinálunk magunkból hülyét.

Magas sarkú csizmák, apró tetoválások és bő szoknyák – csak három lehetőség a sokból, mely extra szexiséget és merészséget adhat a korunknak.

Kortól függetlenül minden nő legfontosabb szexszepilje a mosolya. Ne feledkezzünk meg a ragyogó, teli vigyorról, így garantálhatjuk, hogy 50 felett is szexik maradjunk.

(M.F.)

Az 50 feletti szexiség egyszerű titkai

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>