A sikeres megjelenéshez egy egyszerű ruhadarab is elég

egyszerű ruhadarab
A sikeres megjelenéshez egy egyszerű ruhadarab is elég.

Nem mindig egyszerű egy-egy alkalomhoz a megfelelő szett kiválasztása, de szerencsére léteznek szabályok, amelyek mindig hasznosnak bizonyulnak, ha nehezen megy a döntés. Éppen ezért egy egyszerű ruhadarab is hozhat nagy sikereket.

Az öltözködés a kommunikáció egy formája

Egy elmélet szerint teljesen mindegy, éppen mit csinálsz, folyamatosan kommunikálsz valamit a külvilág felé. Az öltözéked nem csak esztétikai értékeket hordoz, hanem az önkifejezés egy módja. Az öltözködésed üzen a körülötted lévőknek, akár akarod, akár nem. Éppen ezért fontos körültekintően átgondolni, hogyan öltözködj.

A legfontosabb, hogy passzoljon a ruha

Megveheted a világ legdivatosabb, méregdrága ruhadarabját, de ha nem passzol rád megfelelően, akkor nem tűnsz majd csinosnak és csak pénzt dobtál ki az ablakon. Stylist Stacy London azt javasolja: „A legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek, hogy nem a méretüknek megfelelő ruhákat hordják, mert nem akarják elfogadni a testüket.”

Egy remek farmerrel nem nyúlhatsz mellé

Akár a mintás, akár a sima, egyszínű farmereket kedveled, mindenképpen megéri pénzt költeni rájuk. Néha-néha nyugodt szívvel vásárolhatsz egy olcsóbb, divatos darabot, de legyen olyan minőségi farmered, amit éveken át bármikor előkaphatsz.

Apró praktikák egy egyszerű ruhadarab feldobásához

A póló betűrése, vagy egy pár túlméretezett fülbevaló viselése teljesen megváltoztathatja a stílusodat. Nem muszáj lecserélned a teljes gardróbod, mert egy felső ujjának vagy a nadrágod szárának felhajtása egy pillanat alatt átváltoztat.

Legyen saját stílusod!

Még a saját stílusodnál is fontosabb, hogy tedd a magadévá! Legyen egy stílus, ami a védjegyeddé válik. Akár ugyanazt az arany karperecet hordod mindennel, akár szakadt farmerben szeretsz járni, találd meg azt az egy dolgot, ami legjobban leírja a stílusod és ne szakadj el tőle!

(K.D.)

A cikk forrása itt >>