A nagy mell átka, amit csak tulajdonosa ismerhet

A nagy mell nehézséget okoz a mindennapi életben
A nagy mell nehézséget okoz a mindennapi életben

Rengetegen elégedetlenek méreteikkel és vágynak nagyobb keblekre. A nagy mell azonban korántsem akkora áldás, mint sokan gondolják. Íme, a legbosszantóbb dolgok, amelyeket csak a nagy mellű nők érthetnek meg igazán.

A gombok ellenünk vannak

A gombos blúzokkal mindannyiunknak meggyűlik a baja, ugyanis a nagy mell miatt gyakran el is pattannak a gombok. Le kell mondani a szűk, patentos és gombos felsőkről, melyek rendesen leszűkítik választási lehetőségeinket ruhavásárláskor.

Szexi fehérnemű?

Szinte lehetetlenség olyan melltartót találni, amely nagy méretben is szexi és csinos. Örök rejtély, vajon miért hiszik azt a tervezők, hogy a nagyobb kosárméretű nők nem vágynak ízléses, csipkés és helyes darabokra.

Nem passzol a sportmelltartó

A nagy melleken semmi sem segít. Sport közben így is, úgy is fel-le ugrálnak, mindegy, milyen márkás sport melltartóval próbáljuk kordában tartani őket.

Fáj a mozgás

Arról nem is beszélve, hogy a sportolás fájdalmat is okoz. Ha az ugráló mellek eredményezte kellemetlen érzés nem lenne elég, ott van az a tény is, hogy a gyakorlatok közben még útban is vannak. Nem egyszerű a fekvőtámaszozás, ha két óriási lufi van az útban.

Nem kerülhetik el a figyelmet

Teljesen mindegy, mit viselünk, vagy mit szeretnénk kihangsúlyozni magunkon, a figyelem úgyis a melleinkre irányul majd.

Izzadnak

A mellek alatt is izzadunk ám, így nem csak a hónaljunknál megjelenő foltok miatt kell aggódnunk. A mell alatti pacák miatti stressz tönkreteszi a mindennapjainkat.

Hozzánk nő a melltartó

Míg a kis mellű nőknek nem is feltétlenül kötelező a melltartó viselet, addig számunkra kizárt, hogy olyan szettet találjunk, amelyhez elengedhető lenne a megfelelő fehérnemű.

Pánt nélküli viselet? Kizárt!

A pántnélküli melltartóknak és felsőknek egytől egyik búcsút inthetünk. Egyszerűen nem passzolnak az adottságinkhoz.

Nem passzol a fürdőruha sem

Mégis hol találhatunk olyan fürdőruha felsőket, amelyek elfedik a melleinket? Garantáltan nagyobb felületét villantjuk meg a melleinknek, mint szeretnénk.

Pihentető alvás?

Na, arról egy életre lemondhatunk. Nehéz megtalálni a megfelelő pozitúrát, és forgolódás közben éjszaka többször is felkelünk a melleink miatt. Nincs mit tenni, ha útban vannak, hát útban vannak.

Túl nagy figyelmet kapnak

Ha nem lenne elég, hogy mindenki őket bámulja az utcán, az ágyban is túl nagy figyelmet szentelnek nekik. A férfiak úgy viselkednek, mintha minden erogén zóna a mell közelében lenne.

Több órás vásárlási körutak

Mire megtaláljuk a nekünk megfelelő melltartót, legalább tíz boltot és két plázát körbesétáltunk már. Kinek van erre ideje?

Hátfájás

Egy életen át elkísér a hát- és derékfájás. Másra sem vágyunk munka után, minthogy végre hazamenjünk, ledobjuk a melltartóinkat és hagyjuk szabadon pihenni a kebleinket.

(M.F.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

7 tény, amit nem tudtál a melleidről

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>