A molett divat trükkjei magabiztossá tesznek

A molett divat ötven éves kor felett is erősíti az önbizalmat
A molett divat ötven éves kor felett is erősíti az önbizalmat

Nők milliói küzdenek önbizalomhiánnyal testalkatuk miatt. Sokan hiába izzadnak az edzőtermekben, hiába koplalnak, nem sikerül elérniük a hőn áhított testsúlyt. Most olyan szetteket gyűjtöttünk össze, melyek tökéletesen megmutatják, hogy a molett divat ötven év felett is lehet dögös és káprázatos.

Magas és hosszú

Molett divat

A molett divat egyik elengedhetetlen kelléke a magas sarkú cipő. Ha magasabbak vagyunk, vékonyabbnak is tűnhetünk. A képen látható hölgy is magasított cipőt visel. Nem csak a cipője, de a nyaklánca is kulcsfontosságú. A molettebb nőknek hosszú nyakláncok viselését javasolják, hiszen azok is segítenek megnyújtani az alakot.

Ápol és eltakar

Molett divat

A molett divat közkedvelt filozófiája az „ápol és eltakar” elv. Ügyeljünk a rétegekre, hiszen azok a legnagyobb fegyvereink. Hosszított kardigánokkal és dzsekikkel vékonyabbnak nézhetünk ki, és a felesleggel bíró felkarunkat is elfedhetjük. A kardigán jó, ha bővebb fazonú, és nem simul teljes egészében a karunkra.

Hosszú szoknya

Molett divat

50 felett már amúgy sem közkedvelt viselet a miniszoknya, érett korba lépve rájöttünk, hogy a kevesebb néha bizony tényleg több. A molett divat kifejezetten a hosszabb szoknyákat igényli, hiszen azok előnyösen megnyújtják az alakot.

Se nem túl szűk, se nem túl bő

Molett divat

A képen is jól látszik, hogy sem a felső sem a nadrág nem feszül közvetlenül a női testre. A molett divat egyik legfontosabb vonása, hogy ruhadarabjaink nem lehetnek sem túl szűkek, sem túl bővek. Sok molett nő hiszi azt, hogy szűk ruhákba öltözve összébb húzhatja a „hurkákat”, holott egy enyhén bő fazonnal sokkal jobban jár. No, persze figyelni kell arra is, hogy ne válasszunk túl bő darabokat, hiszen azok lehet, hogy csak nagyobbnak láttatnak majd.

Függőleges csíkok

Molett divat

Ha csíkos ruhadarabokat választunk, a függőleges csíkozás mellett kell, hogy lerakjuk a voksunkat. A vízszintes csíkok csak szélesítik a molett nőket.

Sötét színek

Molett divat

A molett divat megköveteli azt is, hogy odafigyeljünk a színválasztásra. A világosabb színek hangsúlyt adnak a feleslegnek, míg a sötétebb színek karcsúsítanak. Persze nem kötelező száműzni a világos színeket, de megéri odafigyelni, mivel párosítjuk azokat.

Mély dekoltázs

Molett divat

Ha molett testalkatunk van, és nagy mellekkel áldott meg a sors, megéri mélyebb, V-kivágású felsőket és ruhákat hordanunk. A plusz kilóknak óriási előnye, hogy sok esetben szép nagy, kerek mellekkel párosulnak, melyek egytől egyig minden férfi fejét elcsavarják.

Önbizalom mindenekfelett

Molett divat

A képen látható nő szinte minden szabályt betart a fent felsoroltakból, sőt, egy plusz tanácsot is sugall. Mindegy, hány kilók vagyunk, büszkének kell lennünk a testünkre, és szeretnünk kell azt! Nincs szükség másra, csak magabiztos mosolyra, állandó testmozgásra, megfelelő étrendre és lélegzetelállító molett divatra.

Mihályi Fruzsina                                                                               Képek forrása itt >>

Még hogy nincs divat 50 fölött? Mutatunk néhány látványos szettet!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>