A medencés buli mit sem ér látványos dekoráció nélkül

Egy medencés buli még biztosan hátravan a nyárból
Egy medencés buli még biztosan hátravan a nyárból

Nyáron minden medencés buli nagy népszerűségnek örvend, szívesen hívjuk át a családot és a barátokat a kánikulában, vagy teszünk eleget mi egy meghívásnak, ha lehetőségünk van rá. Legyen szó mélyebb, úszásra alkalmas medencéről, vagy kisebb, felfújható gumimedencéről, a dekoráció fontos a kellemes hangulat megteremtéséhez. És még mindig van pár hét arra, hogy élvezzük a medencés buli minden pillanatát!

Világító dekoráció

Medencés buli fénylő dekorációval
Medencés buli fénylő dekorációval

Ha a bulink estébe nyúlik, megéri világítós dekorációban gondolkodnunk. Az UV rudak és karkötők egyaránt lenyűgözően festenek a vízben úszkálva. A gyerekek és az unokák mind odalesznek, ha köztük lubickolhatnak.

Lampionok

Medencés buli és lampionok

Ha nem szeretnénk a vízbe dobálni a világítós kellékeket, akkor megéri a medence környékét kidekorálnunk. Lampionokkal, fáklyákkal és leszúrható, világítós gömbökkel dobhatjuk fel leginkább a medencés buli hangulatát.

Ital a vízen

Medencés buli vízben hűtött italokkal

Vendégeink puccos, előkelő bulin érezhetik magukat, ha a medencében úszkálnak a hűtött italok. A felfújható gumirekeszek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így szinte bárhonnan könnyen beszerezhetőek. Pakoljuk őket tele jéggel és üdítőkkel, és már kész is a Gatsby-féle fényűzés.

Lufik

Medencés buli lufikkal

Ha a héliumos lufikat hosszú zsinórra kötjük és azok aljára nehezéket rögzítünk, a medencéből emelkedhetnek égig a lufik. A léggömböknek nem muszáj héliumosnak lenniük, a vízen úszva is mutatósak lehetnek.

Gyümölcsök

Medencés buli gyümölcsökkel

Egy meleg nap sem telhet el gyümölcsök nélkül, így a medencés bulin is megéri felszolgálni őket. Ügyeljünk rá, hogy valamilyen kreatív formában tálaljuk őket! Pálcikára felszúrva, koktélos pohár szélére téve vagy egyszerűen csak kancsóba dobva is remek ehető dekorációt készíthetünk.

Matracok

Medencés buli matracokkal

Ha nagyobb a medencénk, különféle formájú matracokkal színesebbé varázsolhatjuk a bulit. Flamingók, unikornisok, hattyúk és krokodilok egyaránt kaphatók már az üzletekben. Mind tudjuk, hogy egyetlen medencés buli sem az igazi gumimatrac nélkül!

Mihályi Fruzsina

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>