A legolcsóbb dekoráció, ami mindig trendi marad

Egy gyümölcs vagy zöldség dekoráció színesíti az életterünket
Egy gyümölcs vagy zöldség dekoráció színesíti az életterünket

Ki gondolta volna, hogy lakásunk kidíszítéséhez, elég mindössze sok gyümölcsöt fogyasztani? Pedig ha összekötjük az egészséges táplálkozást a kreatív tárolókkal, szuper dekoráció a végeredmény. Lépjünk túl a csendéletek és gyümölcstálak világán és lássuk, mi mindenre lehetünk még képesek egy-egy gyümölcs segítségével! Figyelem, érett és lédús dekoráció ötletek következnek!

Titkos függőágy

/oflifeandlisa.com/

Szerelj fel egy kis hálót a konyhapult alá! Rögzítsd a hálót a két végén, hogy függőágyként hintázhassanak benne a friss gyümölcsök.

Fonott kosarak

/oflifeandlisa.com/

Krumpliból és hagymából szeretünk egyszerre nagyobb mennyiséget felhalmozni, hiszen bármikor szükség lehet rájuk. Egy zsák krumpli azonban semmiképp sem mondható a dekoráció szerves részének. Tárold őket inkább mutatós, fonott kosarakban, ami ápol és eltakar!

Függő tároló

/oflifeandlisa.com/

Amennyiben már egy tapodtatnyi hely sincs a konyhában kedvenc gyümölcseinknek, ideje átgondolni, hogyan is gazdálkodhatunk a hellyel. Egy függő tároló például szabadon hagyja a konyhapultot, miközben kiváló dekoráció akár a nappaliba lógatva is.

Az ajtó túloldala

Helytakarékos megoldás, ha a gyümölcsök tárolására beszerzünk egy ajtóra lógatható zsebes cipőtárolót. Bár itt a dekoráció megbújik, mégis szuper-színes kavalkád ér minket minden alkalommal, amikor kinyitjuk a spájz ajtaját.

Eredeti farekeszek

/oflifeandlisa.com/

Ha igazán vintage dekoráció az álmod, akkor is van megoldás! Szerezz be néhány eredeti, nagyméretű farekeszt, és hagyd benne a gyümölcsöket! Szerintünk a nyers, durva változat is jól néz ki, de akár finomíthatsz is rajta festéssel, csiszolással. Így elkerülheted, hogy megszúrjon egy kósza szálka.

Felakasztott vászonzsákok

/oflifeandlisa.com/

Keress szép akasztó gombokat, és szereld fel őket egymás mellé! Ezután már csak rájuk kell aggatnod a különböző gyümölcsökkel megpakolt vászonzsákokat és kész is vagy!

Rácsos újságtartó

/oflifeandlisa.com/

Sokáig frissen tarthatod a gyümölcsöket, ha új értelmet adsz régi fém újságtartóidnak. Tedd őket egymás mellé és pakolj bele bátran! A dekoráció jobban érvényesül, ha nagyobb szemű gyümölcsöket tárolsz, így nem esnek ki a bogyók a rácsok között.

Bútorok újragondolva

/oflifeandlisa.com/

Nem csak az újságtartó, de a pincében pihenő zsúrkocsi vagy fürdőszobaállvány is új életet kezdhet az otthoni dekoráció részeként. Csak arra kell odafigyelned, hogy minden nap szép, friss gyümölcsök pompázzanak rajta.

(D.R.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

A bútordekorálás 5 egyszerű, de látványos módja

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>