A legjobb sorozatok nőknek, amik tutira otthon tartanak!

A legjobb sorozatok nőknek

Egyszerűnek hangzik otthon maradni, de érzelmileg bizony megterhelő lehet. Napközben még csak-csak, de esténként még sötét és hideg van ahhoz, hogy könnyen találj programot. Nincs is tehát jobb alkalom a sorozatnézésre, mint a következő néhány hét estéi! Abban is segítünk, hogy mit nézz: íme a legjobb sorozatok nőknek, amikkel élvezettel ütheted el az időt.

Elsőként kezdjük a “Hogyan”-nal. Online is számos sorozatot nézhetsz ingyen, de érdemes lehet előfizetned Neflixre vagy HBO Go-ra. Mindkettőnek van ingyenes próbaidőszaka, ami alatt eldöntheted, hogy a későbbiekben is szeretnéd-e nézni, úgyhogy egy próbát biztosan megér.

Szuper sorozatok nőknek Netflixen

Grace és Frankie

A Jane Fonda és Lily Tomlin főszereplésével készült vígjáték-dráma, ami eddig 6 évadot élt meg, a hetedik pedig úton van. A történet egy valószínűtlen barátságról szól egy kifinomult, elegáns hölgy és egy igazi hippi között. Az egymást eleinte kevéssé kedvelő nők azután találnak egymásra, hogy férjeik bevallják nekik, hogy szerelmesek egymásba. A történet első hallásra kuszának tűnik, ám nagyon hamar beszippant és el se enged.

Halott vagy

Szintén egy különös barátságról szól a Halott vagy címet viselő feketekomédia, melynek főszereplői Christina Applegate és Linda Cardellini. A két nő egy terápiás csoportban találkozik, mindketten férjüket gyászolják. Mivel ketten különböző módokon dolgozzák fel a fájdalmat, hamar egymásra találnak és egymás támaszai lesznek. Azonban lassan kiderül, hogy egyikük sötét titkot hordoz, ami alapjában változtathatja meg a barátságukat.

Sorozatok HBO Go-n

A viszony

Az öt évadot megélt Viszony két Golden Globe díjat is bezsebelt az évek során. Főbb szerepeiben Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney és Joshua Jackson láthatóak. A történet egy románcot dolgoz fel, mely nyári kalandnak indul, ám sokkal több lesz belőle. A viszonyra hamar fény derül és mindenki életére megdöbbentő hatással lesz. A lebilincselő sorozat egyedisége abban rejlik, hogy egyszerre több szemszögből is bemutatja a történteket, a történet szál pedig messzebb kanyarodik, mint ahogy el tudnád képzelni.

Az alelnök

A Julia Louis-Dreyfus főszereplésével játszódó politikai vígjáték elsősorban az amerikai nézőközönséget célozta, ám a karakterrel sokan tudunk azonosulni. Az ambiciózus nő ugyanis számos olyan akadályba ütközik a munkája során, melyhez hasonlókkal te is találkozol a mindennapok során. A játszmákkal, viszályokkal és viszonyokkal tarkított világban helyt kell állnia az alelnöknek. A sorozatot nézve bár egy egészen más világba nyersz bepillantást, magadra is ráismersz!

Online fellelhető

Rólunk szól

Az Egyesült Államok egyik legnézettebb drámasorozata egy különleges utat bejárt család mindennapjairól. A szülők szerepében Milo Ventimiglia és Mandy Moore jelenik meg. A sorozat során előre és hátra ugrálunk az időben, hogy átfogó képet kaphassunk a család életéről. A idilli kép mögött a sorozat számos komoly témát boncolgat úgy, mint rasszizmus, alkoholizmus és örökbefogadás. A kemény témaválasztások ellenére a sorozat könnyen fogyasztható, sőt, a képernyő elé is ragaszt.

Hatalmas kis hazugságok

A világszerte ismert sorozat mindössze egy évaddal bír, de az az egy garantáltan magával ragad. A tipikus idilli amerikai külvárosi életet egy iskolai bántalmazás zavarja meg, ami a gyermekeiket védő szülők között súlyos viszályokat kavar. Ha ez magában még nem is győzött meg, Nicole Kidman és Reese Witherspoon neve “hallatán” biztosan felírod a listádra!

A listánk a legkevésbé sem szubjektív – ám természetesen nem is teljes – , több ezer néző véleménye szerint ezek a legjobb sorozatok nőknek. Válassz ki egyet vagy nézd sorba az összeset, a szórakozásod garantált és az estéid is kellemesen telhetnek!

„Nem semmi” nőkről szóló filmeket ajánlunk