A legjobb sorozatok, amelyek 2019-ben visszatérnek

A legjobb sorozatok a kanapéhoz szögeznek hosszú időre
A legjobb sorozatok a kanapéhoz szögeznek hosszú időre

2019 a tévéműsorok éve. Olyan kedvenceink térnek vissza, mint a Trónok harca vagy a Hatalmas kis hazugságok. Alig várjuk, hogy a képernyő előtt izgulhassunk a legjobb sorozatok társaságában! És hogy melyek ezek? Íme a lista, 2019-ben ezek a sorozatok térnek vissza a nappalinkba!

Trónok harca

A valaha készített sorozatok egyik legjobbja 2019-ben végleg leköszön. Az HBO szuperprodukciója, kedvenc fantasy történetünk a végéhez ér. Kíváncsian várjuk a befejezést, hova vezetett a kilenc évnyi háborúskodás, ármány és cselszövés. Ki nyeri el végül a kilenc királyság trónját?

Mindhunter

A Mindhunter a hetvenes évek Amerikájában játszódik. A történet Holden Ford FBI ügynök és társa, Bill Tench utazását követi nyomon. A valós személyek alapján mintázott főhősök az államokat járják, sorozatgyilkosok nyomában. Céljuk, hogy interjúk segítségével megértsék, mi történik azon emberek elméjében, akik ilyen szörnyűségeket képesek elkövetni. A legjobbak a második évadban is hozzák a színvonalat, reméljük ez a Mindhunterrel sem lesz másként.

Hatalmas kis hazugságok

A Hatalmas kis hazugságoknak bérelt helye van a legjobb sorozatok között. Rendezője, Jean-Marc Vallée ugyanis olyan fontos filmeket tudhat maga mögött, mint a C.R.A.Z.Y., a Café de flore vagy az Oscar-díjas Mielőtt meghaltam. A szereplőgárda is kivételes, hiszen Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Zoe Kravitz is főszerepet játszik. Az izgalmas történet és a középosztálybeli nők életének hiteles bemutatása pedig csak hab a tortán.

Peaky Blinders

A két világháború közötti Birmingham nem éppen barátságos környék. Bandák és gengszterek uralják, ezek szövevényes hálózatába és konfliktusaiba enged betekintést a Peaky Blinders. A történelmi gengsztersorozat 2019-ben már az ötödik évaddal tér vissza, újabb izgalmakat tartogatva.

The Crown

A sorozatok gyakran merítenek ihletet valós eseményekből. Nincs ez másképp a The Crown esetében sem, ami az angol királyi család életét dolgozza fel. A történet VI. György halálával és II. Erzsébet uralkodásának első éveivel kezdődik. Innen vezetve be minket egy már elavult uralkodási forma túlélési kísérleteibe, a királyi család botrányoktól nem mentes mindennapjaiba.

Stranger Things

Tudni akarod, miért rajonganak a gyerekeid és unokáid? Akkor készülj fel egy kis rettegésre, egy kis mókára és rengeteg nyolcvanas évekbeli nosztalgiára! A Stranger Things az elmúlt két évben helyet kapott a legjobbak között, és ha sikerül hozniuk a szintet, ez 2019-ben sem lesz másképp!

(D.R.) A cikk forrása itt >>

Egyetlen nap anyaság köntörfalazás nélkül – Szilágyi Zsófia filmje a mozikban

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>