A legjobb Netflix filmek nőknek a komor őszi estékre

A legjobb Netflix filmek női szemmel

Folytatjuk filmajánlónkat, a következőkben a legjobb Netflix filmek következnek női szemmel. 5 film, 5 teljesen különböző műfaj. Akármilyen hangulatodban vagy, ezek között meg fogod találni az hozzá passzoló szórakozást.

Enola Holmes

Szereted a Sherlock Holmes történeteket? Akkor mindenképpen ajánljuk Neked az Enola Holmest is. A történet szerint Sherlock és Mycroft már Enola kiskorában elköltöznek a birtokról, így ő édesanyjával kettesben nő fel. Ám édesanyja egy reggelen nyom nélkül eltűnik, és az övé a feladat, hogy megtalálja.

Kedves kis limonádé jellegű film, csavaros rejtélyekkel. Ideális szórakozás egy laza szombat estére.

Egy hét Marilynnel

Marylin Monroe a mai napig egy megtestesült szimbólum, nők millióinak példaképe. De milyen lehetett mellette élni, vele dolgozni? Az Egy hét Marylinnel egy remekbeszabott életrajzi filmdráma, mely erre a kérdésre mutatja be a választ. Érdekessége, hogy nem Monroe szemszögéből látod a történetet, hanem egy, a stúdióban dolgozó asszisztens, Colin hetét követheted végig.

Nyitva

Egy, a harmincas éveiben járó pár úgy érzi, szexuális életük túlzottan kiüresedett. Erre megoldásként azt választják, hogy nyitottabb irányba terelik kapcsolatukat, és kipróbálnak mindent, ami ilyenkor csak szóba jöhet.

Csak akkor nézd meg, ha vevő vagy a szexualitáson viccelődő, nyílt és szókimondó filmekre, és persze nevetnél egy jót.

Tulipánláz

Ha szereted a kosztümös filmeket, a Tulipánláz szinte kötelező. A Deborah Moggach könyve alapján készült dráma briliáns színészgárdát sorakoztat fel és igazán hitelesen, sőt, élvezhetően ábrázolja a XVII. századi Amszterdamot. A kornak megfelelő normákat állítja szembe az egyéni sorsokkal és az igaz szerelemmel, ebből egy csodás történetet alkotva.

Házassági Történet

Idén a lehető összes díjat és elismerést bezsebelte Scarlett Johansson új filmje, a Házassági történet. Nem az a könnyed film, amire egy átlagos péntek este vágynál, de ha éppen drámai hangulatban vagy, ne hagyd ki! Szívbemarkoló és őszinte történetét mutatja be egy széthullóban lévő házasságnak.

Ha te is túlestél egy fájdalmas váláson, biztosan tudsz azonosulni vele, ha viszont házasságban élsz, ezek után biztosan még jobban fogod értékelni párod. Ha már itt tartunk, nézd meg korábbi cikkünket is, ahol megcsalásról szóló filmeket mutattunk be.

Akkor is támogatunk, ha nincs Netflixed

Szerintünk ezek most a legjobb Netflix filmek, de ajánlásokat is szívesen veszünk. Ha még nem regisztráltál Netflixre, és mostanában nem is tervezel, olvasd el korábbi filmajánlónkat: