A legdivatosabb nyári kiegészítők 2019-ben

A monokróm nyári kiegészítők is jól mutatnak
A monokróm nyári kiegészítők is jól mutatnak

Nagyon jól tudjuk, hogy a legegyszerűbb tunika is könnyedén lehet divatos, ha a megfelelő nyári kiegészítők díszítik. Egy szép kalap, csinos táska és néhány ékszer teljesen új megvilágításba helyezheti a megjelenésünket. Most utánajártunk, mik az idei év legtrendibb, nyári kiegészítői, mit érdemes beszereznünk a forró hónapokra.

Fel a fejjel!

Idén a nyári kiegészítők tervezői különösen nagy hangsúlyt fektetnek a különböző hajbavalók forradalmasítására. Hajpántok, kendők extrém kreációi kerültek a piacra, amik célja, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. Találunk elegáns bőr hajpántokat ugyanúgy, ahogy szinte koronává díszített tiarákat is. Ízlésünknek megfelelően válogathatunk, nem kell visszariadnunk semmitől. Idén már a fejkendő sem ódivatú többé, hanem pont az ellenkezője! Úgyhogy le a kalappal és hagyd, hogy bekössék a fejed!

Dupla táska

Két táskával járni nem ostobaság, és erre most a divattervezők is ráéreztek. A nyári kiegészítők elengedhetetlen darabja ugyanis nem egy, hanem egyenesen két táska. Egy a pénztárcának és a telefonnak, egy másik pedig a törülközőnek és a könyvünknek a strandra. Íme, hogyan képzelik ezt el a Chanel, Gucci és Loewe tervezői a dupla táska koncepcióját!

Napellenzők

A tavaly nyári kiegészítők divatjához képest száznyolcvan fokos fordulatot vett a napszemüveg trend. A mikro-szemüvegeknek ugyanis lejárt az ideje, és a hatalmas, hegesztőpajzsot megszégyenítő napvédők vették át az uralmat fölöttük. Neked melyik a kedvenced?

Óriás táskák

A minél nagyobb, annál jobb filozófiája a napszemüvegeken kívül a táskákat is elérte. A nyári kiegészítők legtrendibb darabjai ugyanis az óriás válltáskák. Amennyiben nem pakoltuk tele, kézben is rohangálhatunk vele, azonban ha nehezebb, egyszerűen csak csapjuk a hónunk alá. Egyes csinosabb darabok az irodában is jól mutatnak, míg a bohókásabb darabok tökéletesek, ha a vízpartra indulnánk. Garantáltan elfér bennük minden, a laptoptól a strandkendőig.

Tollak a lábon

A nyári kiegészítők közül a cipők sem maradhatnak ki. Egy tollas szandál például könnyedén egyedi megjelenést biztosít, mindenféle erőlködés nélkül. A különböző madarakat imitáló tollak szárnyakat adnak lábainknak! Amennyiben kíváncsi vagy a 2019-es nyár legdivatosabb szandáljaira is, itt tudhatsz meg róluk többet!

(D.R.)                                                                                         A cikk forrása itt >>

Nyári sportok, amelyektől a kánikula sem rettenthet el

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>