A korunk bár rémálom, de egy ötvenes is lehet csinos

Egy ötvenes életformája kifejezetten mozgalmas is lehet
Egy ötvenes életformája kifejezetten mozgalmas is lehet

Mondhatjuk, hogy olvasóink rátaláltak az ő kávéházukra az 50folott.hu oldalán, hiszen az elmúlt hat hónap legolvasottabb cikkei egytől egyig kifejezetten róluk szólnak. Hogyan álljunk hozzá az ötvenes évek feladatainak, hogyan birkózzunk meg az évek múlásával és az egyáltalán nem szűnő feladatokkal. Legnépszerűbb cikkeink következnek az elmúlt fél évből.

A divat egyáltalán nem a fiatalok kiváltsága

Ez abból is látszik, hogy megszámlálhatatlanul sok klikket kapott az idősebb, ötvenes korosztálynak szóló divat összeállításunk. Tanácsok azoknak, akik 50 fölött is szeretnének trendik maradni és csinosan öltözködni.

A 4 leghasznosabb divattanács az idősebb korosztálynak

Természetesen mindez különösen aktuális nyáron, amikor végre meleg az idő, így sok olyasmi is kilátszik a testünkből, amit a téli ruhák eltakarnak. Igenis érdemes nyáron is elbűvölőnek lennünk!

Nyári divat tanácsok 50 fölötti nőknek

Egy ötvenes már mindenképpen máshogy él?

A kor haladtával számot kell vetnünk vágyainkkal és lehetőségeikkel, legyen az fizikai vagy érzelmi természetű.

Az 50 éves kor előnyei és hátrányai

Van, aki úgy érzi, hogy ez az időszak egyenesen rémálomba illő, hiszen oda a fiatalság és azzal együtt megannyi lehetőség. Csakhogy a valóság egészen máshogy fest! Van lehetőségünk új dolgokkal megismerkedni, viszont nem kell bajlódnunk sok mindennel, amivel fiatalabb korunkban küzdöttünk.

Az ötödik X elérése valóban egy rémálom?

És elérkeztünk oda, hogy nem csak túl vagyunk az ötvenes táblán, de egyedül is élünk. Sokakat ez megijeszt, mások viszont nagyon örülnek neki. Az elmúlt fél év egyik legnépszerűbb cikkében éppen erről esik szó:

7 ok, amiért idősebb korban is szuper lehet egyedül élni

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>