A Golden Palace prémium nyugdíjas otthon egyedülálló lehetőségeket kínál (x)

Golden Palace nyugdíjas otthon Göd
Golden Palace nyugdíjas otthon Göd

Folyamatosan érkeznek újabb és újabb érdeklődök Gödre, a hamarosan nyíló prémium nyugdíjas otthonba, amibe az első lakók a tervek szerint tavasszal már be is kötözhetnek. A hatalmas ősfákkal tarkított parkban található nyugdíjasházban a legkisebb apartmanok 40 m² nagyságúak, míg a legnagyobbak 149 m² területen biztosítanak magas színvonalú lakhatást 65 év feletti bérlőik számára. Cikkünkben bemutatjuk ezt a hazánkban egyedülálló szolgáltatásokkal rendelkező nyugdíjas otthont.

Meseszép környezet

Golden Palace Gödön található, a Dunakanyar lábánál, csodaszép zöld övezetben. A több mint hét hektárnyi területen lévő parkban található az épület. Az eredetileg ötcsillagos luxus hotelnek épült ingatlan több alapos felújításon is átesett annak érdekében, hogy új kialakítása minden kényelmi szempontra figyelemmel megfelelhessen a lakók számára. Szerencsére a wellness részleg megmaradt, így azok a szerencsések, akik beköltözhetnek, minden nap használhatják a benti medencét és a szaunavilágot is. A wellness részleg átalakítását követően az ideköltözők akár mindennap használhatják a beltéri medencét, a szaunavilágot, szezonálisan pedig a költési medence adta lehetőségeket.
Emellett számos kültéri elfoglaltságra is van lehetőség. Hiszen a parkban található homokos partos tó kiválóan alkalmas úszásra, vagy horgászatra. De a pihenni vágyók számára a napozásra, vagy kisebb-nagyobb sétákra is. Így az idősödő korosztály számára garantált a minőségi életvitel.

Magas színvonalú szolgáltatások

A Golden Palace csapata olyan kiemelkedően színvonalas életformát kínál a lakói számára, ami nem csak a minőségi lakhatáson alapul, hanem a prémium életvitelt és a kikapcsolódást is figyelembe veszi.
A lakók számára 24 órás portaszolgálat, és ápolói ügyelet áll a rendelkezésükre. Emellett a már korábban említett wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetik a hét bármely napján. Legyen szó pezsgőfürdőről, a medencéről vagy a tornateremről, számtalan olyan lehetőség adott, ami hozzájárul az egészség megőrzéséhez és a fizikai és szellemi állapot jobbításához.

A helyszínen rendelő orvosok mellett pedig gyógytornász és életmód tanácsadó is garantálja az egészséges életmód megtartását.
Természetesen hétköznapi kikapcsolódásról sem feledkeztek meg, ugyanis fodrászattal, helyi színház- és moziteremmel kínálnak különleges és szórakoztató programlehetőségeket.