A férfiak nélkülünk félemberek, csak nem tudják – Legolvasottabb cikkeink

Úgy tűnik, az erős nőket hagyják elmenni a férfiak
Úgy tűnik, az erős nőket hagyják elmenni a férfiak

Ezt persze csak az októberi legolvasottabb cikkeink alapján merjük kijelenteni. Az elmúlt hónapban ugyanis azok a cikkeink jelentek meg a legnépszerűbbek között – és értettünk egyet az azokban írtakkal szinte mindannyian -, amelyek a férfiak gyengeségeiről rántották le a leplet.

A rosszaság az, ami vonz minket

„A férfiak nem annyira mások, mint a nők, csak nem engedhetik meg maguknak, hogy érzelgősek legyenek.” Ezzel a gondolattal indítja levelét egyik olvasónk, majd hosszan taglalja, mi áll a macsók viselkedése mögött, mit hogyan értelmezzünk, és miért is szeretjük mi annyira azokat a bizonyos rosszfiúkat.

Milyen az igazi férfi, és miért jók a rosszfiúk?

A te személyiséged is tele van titkokkal

Kimutatták, hogy a művészet és a szerelem az agy ugyanazon részében képez örömérzetet. A művészeteken keresztül tehát könnyebben megismerhetjük magunkat és nyitottabbakká is válhatunk. Egy érdekes rajz segítségével most benézhetünk egy titkos ajtón a saját tudattalanunkba is, részletek alább.

Mit látsz meg először a képen? Személyiségteszt a jobb önismeretért

Ez valóban így volna?

Korunk nagy kérdése a társtalanság, egyre több az egyedülálló nő, aki nem talál társat magának, pedig minden képességük, adottságuk megvan ahhoz, hogy méltó társ legyen mellettük. Mi lehet ennek az oka? Miért maradnak egyedül éppen azok a nők, akik tanultak és egyedül is megállják helyüket az életben?

Az intelligens nők maradnak egyedül?

Késő bánat…

Gyakran előfordul, hogy adott élethelyzetben képtelenek vagyunk kívülről megítélni saját viselkedésünket vagy döntésünket. Idő kell hozzá, hogy legyen egy bizonyos távolság, ahonnan objektíven láthatjuk önmagunkat. Ez a férfiakkal is így van, és megtörténhet, hogy amikor megvan már az a bizonyos távolság, elkéstek.

Hét pillanat, amikor a férfi rájön: értékes nőt veszített

…eb gondolat!

Nos, a két legolvasottabb októberi cikkünk majdnem ugyanarról a lelki csapdáról szól, amelybe a férfiak könnyen belesétálhatnak, ha nem figyelnek oda. Egy törődő nő igazán nagy kincs, és ezt gyakran csak akkor ismerik fel, amikor már elveszítették a kérdéses társat. Mit tehetnek ezután? Például tudományos udvarlásba kezdenek, hogy szívük hölgyét visszahódítsák… Minden idők legnépszerűbb cikke következik!

Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>