A 4 leghasznosabb divattanács az idősebb korosztálynak

A divat bár határtalan lehetőséget ad, vannak szabályai
A divat bár határtalan lehetőséget ad, vannak szabályai

A divat 50 fölött is érdekel minket, korunktól függetlenül életünk végéig nők leszünk, és szüntelenül szeretnénk magunkat vonzónak érezni. Divatszakértők Európában keresték az érett nőkre vonatkozó legfontosabb divattanácsokat, melyeket most cikkünkben be is mutatunk. Hiszen kinek az öltözködési tippjeire hallgassunk, ha nem egy olasz vagy egy francia nőére?

1. Fektess a ruhatáradba!

Párizs és Milánó is egyetért abban, hogy a minőség megelőzi a mennyiséget. Ne arra törekedj, hogy minél több ruhadarabod legyen, hanem arra, hogy azok között legyenek olyanok, amelyek hosszan elkísérnek téged életed során! Sokkal jobb, ha van egy divatos dzsekid, mintha van tíz olyan, amiket igazán te sem szeretsz. Fektess alakodra szabott blézerekbe, szoknyákba, és minden olyan egyedi darabba, amelyek kellőképpen kifejezik, ki is vagy valójában! Akkor érjen véget egy ruhadarabod élete, amikor megunod azt, ne pedig akkor, amikor elszakad. Uralkodj te a ruháid élettartama fölött!

2. Ne feledkezz meg a kiegészítőkről!

Egy fekete nadrágkosztüm gyöngyfülbevalóval, és hozzá fekete, nem túl magas sarkú cipő szerény és visszafogott külsőt kölcsönöz. Ha ugyanezt a nadrágkosztümöt piros magas sarkúval és piros brossal párosítod, szexibb és elegánsabb lehetsz. Virágos sállal és egy pisztácia zöld kistáskával pedig lazának és fiatalosnak tűnhetsz.

A divat hatalmas hangsúlyt fektet a kiegészítőkre, így 50 fölött is megéri játszani velük. Az ékszerek, a táskák és a cipők segíthetek abban, hogy öltözködéseden keresztül kifejezd a személyiségedet.

3. Öltözz a testalkatodnak megfelelően!

A divat változik, de a stílus nem. A molettebb nők ugyanúgy tündökölhetnek, mint a karcsúbb testalkatúak, ha megtalálják a nekik való ruhadarabokat. Ki kell hangsúlyoznod a pozitív adottságaidat, és elrejteni a kevésbé előnyöseket. Az interneten már milliónyi cikk és videó foglalkozik a különböző testalkatokra szabott divattippek bemutatásával, megéri szörfözni közöttük.

4. Mutasd meg, ki vagy!

Nagy igazság, hogy a ruháink rengeteget elárulnak személyiségünkről. Az, amit viselünk, tükrözi, hogy milyenek vagyunk valójában. Az emberek először mindig a borító alapján ítélik meg a könyvet. Öltözz a kultúrádnak, vallásodnak, értékrendednek megfelelő módon!

Ha azt szeretnéd, hogy ambiciózusnak és intelligensnek találjanak, hordj kosztümöket! Ha fiatalos és bolondos megítélésre vágysz, öltözz sportosan! Fektess energiát a személyiségedet tükröző stílus kialakításába, hiszen így érezheted magadat te is legjobban a bőrödben!

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Nyári divat tanácsok 50 fölötti nőknek

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>