Tudj meg magadról néhány titkot, nem fogod megbánni!

Az önismereti teszt segít megismerni valódi énünket
Az önismereti teszt segít megismerni valódi énünket

Az optikai illúziókon alapuló, képes kvízek népszerűek mostanában, ráadásul pszichológusok is előszeretettel használnak hasonló teszteket. Próbáld ki az alábbi személyiségtesztet, és fedezd fel önmagad! Fontos, hogy minden esetben az elsőként észrevett motívumot vedd figyelembe!

1.

Oroszlán: az a típus vagy, aki szeret a dolgok mélyére ásni, és még a legnagyobb félelmeid sem tántorítanak el. Igazán bátor ember vagy!

Egzotikus madár: hajlamos vagy kissé meggondolatlanul, néha akár felelőtlenül dönteni. Kreatív típus vagy, vágyat érzel arra, hogy jobbá tedd a világot.

2.

ad

Kacsa: Életed emocionális impulzusokkal teli. Gyakran vannak hangulatingadozásaid, és hajlamos vagy hirtelen felindulásból döntéseket hozni.

Nyúl: döntéseid során szeretsz minden tényezőt és következményt figyelembe venni. Logikus típus vagy, de ez messze nem jelenti azt, hogy hideg és érzéketlen lennél.

3.

Két krokodil: Valószínűleg az a típus vagy, aki szeret mindent ellenőrzés alatt tartani, gyakran veszed fel a vezető szerepét. De ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy zsarnok lennél, sokkal inkább vagy figyelmes vezető.

Egy madár: Nem bánod, ha a sikerhez vezető út fáradságos és meredek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne saját véleményed, inkább csak azt mutatja, hogy kompromisszumkész vagy. Ezen tulajdonságodnak köszönhetően őszinte és szociális jellem vagy.

4.

Egy kutya orra: Feltehetően a hagyományos módon kezdted elemezni a képet: balról jobbra. E szerint logikus típus vagy, konzisztens valóságérzékeléssel. Valószínűleg a „második képet” is észrevetted, ahogy a kép jobb oldalára értél.

Egy kutya lába és farka: Ha a képet jobbról balra elemezted, egyből feltűnt a kétértelműsége. Valószínűleg jobban szereted az eredeti megoldásokat, bár ez nem jelenti azt, hogy ne gondolkodnál logikusan. Inkább csak arra utal, hogy döntéseid során jobban szereted a kreatív megoldásokat.

Bonus

Farkas: Valószínűleg nagy Marvel rajongó vagy. Semmi nem nyűgöz le annyira, mint Tony Stark karizmatikus személyisége, Amerika Kapitány kitartása vagy épp Farkas férfiassága.

Két Batman: Inkább vagy a DC és egyben Gotham sötét városának rajongója. Természetesen odavagy a Sötét Lovagért is.

(J.D.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Emlékszel rá, ki festette a képet? Teszteld a tudásod híres festők alkotásaival!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>