Öt sorozat, amelyet garantáltan nekünk rendeztek

Egy sorozat a házasság csapdáiról
Egy sorozat a házasság csapdáiról

Szerencsére még nem feledkezett meg mindenki az ötvenes korosztályról Hollywoodban sem. Van pár sorozat, mely kifejezetten szórakoztató, leköti a figyelmünket, és garantáltan azonosulni tudunk vele. Sokszínű sorozatajánló következik, melyből bátran csemegézhetünk szabadidőnkben.

Younger

Younger ( Season 1 ) – Trailer VO

Suscríbete al canal: http://www.youtube.com/user/guiadelociotv?sub_confirmation=1 Título: Younger Título VO: Younger Creador: Darren Star Actores: Sutton Foster, Debi Mazar, Miriam Shor, Nico Tortorella, Hilary Duff, Molly Bernard

A sorozat egy középkorú nő sorsát kíséri nyomon. Élete fenekestül felfordul, amikor megelégeli, hogy a kora miatt állandóan elutasítják az állásinterjúkon. Egy nap úgy dönt, huszonévesnek hazudja magát, így gyakornokként be is kerül egy szerkesztőséghez. Az alaphelyzet már önmagában is komikus, de a forgatókönyvírók briliáns humora minden jelenetre kihat. A sorozat egyértelmű mottója: a kor csak egy szám. Egy epizód csak húsz perces, úgyhogy rohanó mindennapjainkba is bőven besűríthető.

This Is Us – Rólunk szól

THIS IS US – Official Trailer – NBC Fall Shows 2016

The story of different people born on the same day. Follow us on Twitter: www.twitter.com/A2Z_TV

Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk ezzel a sorozattal, de ebből a válogatásból sem hagyhatjuk ki. A sorozat egy öttagú család életét követi nyomon, térben és időben egyaránt ugrálva. A Rólunk szól egyszerű, mindenki számára átérezhető történeteket mutat be, zsenialitása pont ebben a hétköznapiságban rejlik. Néhol sírunk majd, néhol nevetünk, de egy biztos: mindvégig érezzük majd, hogy ez a sorozat egy kicsit bizony rólunk is szól.

The Affair – A viszony

The Affair | ‘The Story Begins’ Trailer | Season 1

Starring Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, and Joshua Jackson. Subscribe to The Affair YouTube channel: http://s.sho.com/TheAffairYouTube Get THE AFFAIR merchandise now: http://sho.com/store_yt_affair The Affair is the Golden Globe®2015 Winner for Best TV Series, Drama & Ruth Wilson is the Golden Globe®2015 Winner for Best Actress in a TV Series, Drama.

Az HBO sorozata két házasságot mutat be, melyek egy viszony miatt mennek tönkre. Egy négygyerekes család és egy gyermeküket elveszítő pár élete hullik darabjaira a képernyőn. A sorozat sokat elárul a hosszú ideje tartó házasságok kihívásairól, a hűtlenségről, a szenvedélyről és a szerelemről. Sokkolóan őszinte dráma ez, mely egy percig sem próbálja szépíteni a házasságok sötét oldalát. Ha szeretnénk, ha nem, garantáltan azonosulunk majd valamelyik szereplővel.

Desperate Housewives – Született feleségek

Desperate Housewives (Season 1)

4Creative’s trailer for Desperate Housewives Season 1, first aired 20th December 2004.

A sorozat ugyan 8 évad után befejeződött, de ha esetleg eddig nem néztük, ideje elkezdenünk. Unatkozó feleség, túlterhelt háziasszony, elvált nő és karrierista édesanya egyaránt található a karakterek között. A hétköznapi szereplők teszik lehetővé, hogy azonosulni tudjunk a kertvárosi történettel. A sorozat egyszerre drámai és komikus, így biztosan elnyeri majd a tetszésünket.

Gilmore Girls – Szívek szállodája

Gilmore girls season 1 trailer

gilmore girls season 1 trailer

A cím fordítása ugyan sorozatiparunk egyik legnagyobb bukása, mégse hagyjuk magunkat megtéveszteni, a Szívek szállodája nem egy buta brazil szappanopera. A történet egy anya-lánya kapcsolatot követ nyomon, a kamaszok neveléséről és a fészekből való kirepülésről egyaránt sok mondanivalója van. A sorozat őszinte és megérintő, garantáltan a lányos anyukák kedvence lesz.

Mihályi Fruzsina

Melyik sorozat tetszene? Ajánlunk neked néhányat.

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>