50 fölötti divatikonok, akikről példát vehetünk

Maye Musk /dailymail.co.uk/
Maye Musk /dailymail.co.uk/

Korunktól függetlenül lehetünk sugárzóan gyönyörűek. Ne használjunk egy számot kifogásul arra, hogy miért nézünk ki úgy, ahogy. A stílus, az ápolt külső és a kisugárzás teljesen kortalan. Válogatásunkban 50 fölött járó divat ikonok igazolják állításunkat.

Celine Dion

/celine-dion68.skyrock.com/
/celine-dion68.skyrock.com/

Szeretnénk úgy kinézni három gyerek után, ahogyan Celine Dion teszi. 42 éves korában szülte meg ikerfiait, de hamar formába hozta magát. A mindig elegáns, mindig ízléses énekesnő élete korántsem volt egyszerű, meg kellett küzdenie a teherbeesésért, és férjét is ideje korán veszítette el.

/celine-dion68.skyrock.com/
/celine-dion68.skyrock.com/

Az özvegy nő azonban fiai miatt erős maradt, és minden megjelenése erőt sugároz. Ha valaki, hát ő mindenképp egy követendő divatikon.

Julia Roberts

/goodstuff.hu/
/goodstuff.hu/

Micsoda nő ez a hölgy?! Hát nem akármilyen! Idén ünnepelte 50. születésnapját a színésznő, de bátran letagadhatna egy évtizedet a korából. Tavaly még egy harisnya márkát reklámozott, jelezvén, hogy 50 fölött sem kell elrejtenünk lábainkat.

/fashiongonerogue.com/
/fashiongonerogue.com/

Ő az a divatikon, aki hosszú, dús frizurájával bizonyítja, hogy érett korba lépve sem kötelező megválnunk hosszú hajkoronánktól. Szerintünk első sorban mégsem hullámos fürtjei, hanem fülig érő mosolya öltözteti. Az pedig, lássuk be, ingyen és bérmentve mindannyiunknak rendelkezésére áll.

Sarah Jessica Parker

/pmcfootwearnews.files.wordpress.com/
/pmcfootwearnews.files.wordpress.com/

A Szex és New York sztárja 53 évesen is lenyűgözően fest.  A divatikon nem meglepő módon volt már a Garnier és a Gap arca is. Minden megjelenéséről süt, hogy fittyet hány a korára. Úgy ragyog, mint egy huszonéves, de annyira elegáns, mint egy érett nő.

/mork.nyugat.hu/
/mork.nyugat.hu/

A hosszú ujjú ruhák, ingek és pulóverek királynője példát mutat minden középkorú nőnek. Stílusával igazolja, hogy nem kell mindenünket kitennünk ahhoz, hogy vonzóak legyünk.

Iman Mohamed Abdulmajid

/www.closermag.fr/
/www.closermag.fr/

David Bowie özvegye Szomáliában született, 62 évvel ezelőtt. Ha szembejönne az utcán, valószínűleg nem hinnénk el, hogy nem egyszerűen 50 fölött jár, hanem már a hatodik x-en is túl van. A modell és színésznő nem csupán gyönyörű, de hihetetlenül intelligens is.

/assets.vogue.com/
/assets.vogue.com/

Politológiát tanult és öt nyelven beszél folyékonyan. Interjúiban egy szellemes, eszes és sikeres nő képét mutatja, akire megéri minden korabelinek felnéznie. Szerintünk feketében még egy 60 fölötti nő sem nézett ki ennyire vadítóan.

Maye Musk

/hips.hearstapps.com/
/hips.hearstapps.com/

Csak hogy semmiképp se higgyük, hogy a kor tönkreteszi szépségünket és stílusunkat, bemutatjuk a 70 éves Maye Muskot is. 50 évet már lehúzott a modell szakmában, de a mai napig vállal fotózásokat. Közösségi média oldalain nap mint nap példát mutat az idősebb és a fiatalabb korosztálynak is.

/cbsnews3.cbsistatic.com/
/cbsnews3.cbsistatic.com/

Alapelvei szerint nincs az a kor, amit elérve egy nő már lemondhatna szépségéről. Sírunkig tennünk kell testünkért és lelkünkért egyaránt, így olyan életet élhetünk, amelyet nem árnyékolnak be számok.

Mihályi Fruzsina

Mégsem a konyhában a helyünk? 3 híres nő inspiráló beszéde a nőkről

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>