50 felett is frissen – Így maradhat a megjelenésed fiatalos (x)

A kor előrehaladtával sokan úgy érzik, hogy le kell mondaniuk a sportos és fiatalos megjelenésről, és bele kell törődniük abba, hogy az öregedés jelei mindent uralmuk alá vesznek. Pedig ez nem így van! A megfelelő életmód, öngondoskodás és öltözködés segítségével bárki megőrizheti frissességét és lendületét, akár 50 felett is. Íme néhány tipp, amelyekkel továbbra sportosan és fiatalosan nézhetsz ki!

Öltözködj stílusosan!

Az öltözködés nem csak a megjelenésedet befolyásolja, az önbizalmadra is pozitív hatással van! Nem kell lemondanod a divatos ruhákról 50 felett sem, de fontos, hogy olyan darabokat válassz, amelyek illenek az alakodhoz, miközben tükrözik a személyiségedet is. Kerüld a túl szűk vagy túl bő ruhákat, mert ezek előnytelen megjelenést kölcsönözhetnek.

Válassz inkább olyan fazonokat, amelyek kiemelik a szerencsés adottságaidat és elrejtik a hibáidat. A fazonok mellett a színekkel is játszhatsz. Válassz olyan árnyalatokat, amelyek harmonizálnak a bőrtónusoddal és a hajad színével! Kerüld az extrém kontrasztokat és a túl élénk színeket!

Viselj kiegészítőket!

Egy-két jól kiválasztott kiegészítő nagyszerűen fel tudja dobni a megjelenésedet. Viselj ékszereket, sálakat, kalapokat és táskákat, amelyek passzolnak a ruháidhoz és kiemelik a legjobb tulajdonságaidat.

Az egyik legfontosabb kiegészítő a napszemüveg, amely egyik outfit mellől sem hiányozhat, ugyanis amellett, hogy fiatalos megjelenést kölcsönöz, védi a szemed a napfénytől. Válassz olyan sportos napszemüvegek közül, amelyek akár hétköznapi viseletként is megállják a helyüket. Az ilyen sport napszemüvegek strapabíróak, kényelmesek és divatosak, emellett fiatalos megjelenést kölcsönöznek.

Mozogj rendszeresen!

A testmozgás nemcsak az egészséged megőrzésében segít, még a bőrödet is feszesebbé és rugalmasabbá teszi! A testmozgás serkenti a vérkeringést, ami segít a bőr regenerálódásában és méregtelenítésében. A sportolás közben termelődő endorfin pedig javítja a hangulatot és a közérzetet.

Legyen az futás, kerékpározás, úszás, tánc vagy akár jógázás, fontos, hogy olyan mozgásformát válassz, amit szívesen űzöl újra és újra. A rendszeresség is fontos: ha teheted, legalább heti háromszor sportolj valamit!