5 hazugság, amivel a nős férfiakkal kezdő nők hitegetik magukat

Egy viszony veszélyes vizekre sodorhat
Egy viszony veszélyes vizekre sodorhat

Millió oka lehet egy férfinak a félrelépésre, és ugyanígy a két fél közé álló nőnek is arra, hogy egy házasságon kívüli viszony elkezdődjön. Azonban mindegy, mennyi indokot találsz, ha te vagy a harmadik fél, valakit mindenképpen bántasz. Sok esetben előfordulhat, hogy a legjobban éppen saját magadat.

Fontos, hogy egy ilyen kacifántos történetben legalább saját magadnak ne hazudj. Lássuk, mikkel kell tisztában lenned, ha nős férfival kezdesz!

1. Amit a feleség nem tud, az nem fáj neki

Csak mert még nem tud róla és nem fáj neki, nem jelenti azt, hogy végül nem derül ki a félrelépés. Hidd el, idővel úgyis kitudódik a viszony, és akkor tönkreteszi majd őt a fájdalom. Fogadalmat tettek egymásnak, elkötelezték magukat a másik mellett, és lehet, hogy míg a férj ezt sutba vágta, ő mindvégig igyekezett tartani a szavát. Hogy gondolhatod, hogy nem fog fájni neki, hogy a férje hátat fordított a házasságának?

2. Ez a viszony csak a testiségről szól

Sokan azzal hitegetik magukat, hogy csupán fizikai félrelépést követnek el, és az érzelmeik nem befolyásoljak őket. Azt hiszik, akármikor kiszállhatnak anélkül, hogy komolyabban bevonódnának. Ez viszont sajnos nem így működik. Szinte lehetetlen, hogy valakivel, akivel rendszeresen találkozunk, sőt, az intimitás is megvan közöttünk, ne alakuljanak ki szorosabb érzelmi kötelékek. Hidd el, az érzések idővel mindenképp jelentkeznek majd, és nem lesz olyan egyszerű kikecmeregni a viszonyból!

3. Túl jól ismerem ahhoz, hogy beleszeressek

Sok nő igyekszik erősíteni magában a gondolatot, hogy a férfi, akivel viszonyt folytatnak, úgysem fogja elhagyni a feleségét. Tudva ezt, nem félnek attól, hogy testiségeken kívül más érzések is jelentkeznek. Pedig nem irányíthatjuk a szívünket, akármennyire is szeretnénk. “Idővel engem is megcsalna” – sok nő jut erre az okos következtetésre, idővel a rózsaszín köd mégis felülírja a józan eszüket.

4. Ha készen áll, majd elhagyja a feleségét miattam

Ez szinte sosem történik meg! Ne hitegesd magad azzal, hogy felülmúlhatsz egy évek óta tartó és erősödő köteléket! Sajnos sok esetben a férfiak ezzel hitegetik szeretőjüket, csak hogy maguk mellett tartsák őket. Önzők és gyengék ahhoz, hogy válasszanak két (vagy akár több) nő közül, így inkább igyekeznek mindenkit játékban tartani. Hidd el, ha végül az élet mégis választásra kényszeríti őket, feleségük mellett maradnak, a viszony véget ér.

5. Gonoszan bánik vele, jobb lenne neki nélküle

Egy hűtlen, nős férfi mindent elkövet majd, hogy szeretője ne érezze magát kellemetlenül, amiért ő a harmadik fél. Mindennek elhordja majd a feleségét és elmeséli, hogyan ment tönkre a házasságuk. Te pedig bűntudatodat enyhíted szavaival, és idővel annyit manipulálod a gondolataidat, hogy a férfit nem is tartod majd hibásnak, csak a feleségét.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Miért hűtlen egy nő és miért hűtlen egy férfi?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>