5 férfias ruhadarab, amire minden nőnek szüksége van

Egy férfias ruhadarab a nőiességet is kiemeli
Egy férfias ruhadarab a nőiességet is kiemeli

Ha a férfias divatot ötvözzük a nőivel, garantáltan erős jellemet tükrözhetünk öltözködésünkkel. Egyre több ruhatervező ismeri fel a férfias ruhadarabokban rejlő potenciált, és teret adva a feminizmusnak, egyre több hatalmat sugárzó darabot terveznek.

A filozófia

Az ötlet lényege, hogy egy-két férfias elemmel hangsúlyozzuk ki igazán nőies vonásainkat. A férfias ruhadarabokban nem az elveszett, gyenge nő jellegét öltjük magunkra, sokkal inkább sugárzunk erőt, magabiztosságot és hatalmat. Azért, hogy nőiességünkből ne veszítsünk, magas sarkúval vagy színes kiegészítőkkel dobhatjuk fel szettjeinket. Mutatjuk azt az öt kötelező férfias darabot, melyet minden nőnek birtokolnia kéne.

 

oprah.com
oprah.com

Oxford ing

Legombolt gallér, szellős anyag és sokoldalú variálhatóság jellemzi ezt a férfi alapdarabot. A női verziók minimálisan karcsúsítottak, nadrágba tűrve igazán tekintélyt parancsolóak. A legfontosabb eleme a gomb, mely legjobb, ha kicsivel a melltartó alatt helyezkedik el, hogy pont elegendő bőrt mutathassunk magunkból.

 

Blézer

oprah.com
oprah.com

Az egyszínű, mindenhez jól párosítható darab elegáns külsőt kölcsönöz. Oda kell figyelni, hogy inkább vásároljunk bővebb fazont, mintsem szűket, hiszen bevetetni még mindig be lehet, míg az anyaghoz hozzátoldani szinte lehetetlen. A csípő vonalában lévő karcsúsítás elengedhetetlen. A megfelelően alakra igazított blézerrel könnyen a legokosabb nő látszatát kelthetjük a szobában.

 

oprah.com
oprah.com

Viharkabát

A férfi öltöny női megfelelője ez a ruhadarab. Minden alkatra passzol, szépséget és összkomfortot sugároz. Ez a ruha egyaránt jól mutat egy díszes magas sarkúval vagy tarka ékszerekkel.

 

Tailored nadrág

oprah.com
oprah.com

Az öltönynadrág női megfelelője üzletasszonyi stílust aggat viselőjére. Viselése kifinomult külsőt kölcsönöz. A titka a szabásában rejlik, minden testalkatra máshogyan kell ráigazítani. Hosszú lábakra például a magasabb derekú fazonok passzolnak leginkább.

 

oprah.com
oprah.com

Kiegészítők

A papucscipők, nagy karórák és az Oxford cipők például tipikusan erőt sugárzó kiegészítők. A merészebb szemüvegkeretek is képesek rá, hogy hatalmat adjanak viselőjének. A megfelelő kiegészítők kiválasztásával kellemes egyensúlyt teremthetünk a kifinomultság és a magabiztosság között.

 

 

(M.F.)                                                                                          A cikk forrása itt >>

A 4 leghasznosabb divattanács az idősebb korosztálynak

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>