3 kényelmes otthoni ruhadarab a jobb közérzetért

Kényelmes otthoni ruha

Az elmúlt időszakban gyakrabban maradtunk otthon, és ehhez természetes, kényelmes öltözéket keresünk a napi feladatok vagy pihenés idejére. Ha már otthon vagyunk, érezzük magunkat kényelmesen! Másrészt pedig nőként vonzónak akarjuk érezni magunkat a napszaktól és a helytől függetlenül.

Felejtsd el kitérdesedett tréningruhákat és a kávéfoltos kinyúlt pólókat! Érezd magad Szabadon és természetesen otthon is, ugyanakkor stílusosnak is. A megfelelően kiválasztott öltözék elrejti az alak hibáit, önbizalmat ad, és fiatalít is!

Viselj kényelmes melltartót!

A kényelem a fehérneműnél kezdődik. Nézd át a melltartóidat, és válts új fazonra! Egy kényelmes melltartó csodát művel a közérzettel, csak a megfelelő méretet kell jól megválasztani. Korral a melltartó merevítő sokszor válik egyre kényelmetlenebbé, szúr és nyom, sehogy sem kényelmes, hiába igazgatod. Ideje típust váltani! Egy merevítő nélküli komfort típus is lehet csinos, ráadásul mozogni, sportolni vagy akár takarítani is könnyebb lesz benne.

A nagyobb mellű hölgyek számára ajánlott a tehermentesítő melltartó viselése, mely leveszi a terhet a vállakról és a hátról, ezáltal megszűnik a hát- és vállfájás és könnyebb lesz mindenfajta mozgás is. Külön érdemes figyelni a szélesebb vállpántokra, melyek nagy szerepet kapnak a teher megfelelő elosztásában.

Nőiesen pizsamában is

Valószínűleg nincs olyan öltözék, amely jobban biztosítaná a nőiesség érzését otthonodban, mint egy elegáns női pizsama szett. A pizsama akár otthoni ruházatnak is tökéletes, mindamellett elrejti az alak hibáit, miközben könnyűnek és lágynak tűnik.

A kényelmes női pizsama nagyszerű alternatívája lehet a hálóingnek, sokuk akár nappali otthoni ruhaként is bátran viselhető. Az ilyen hálóruhák kellemes tapintású anyagból készülnek, legtöbbször viszkózból, melyet nem kell vasalni, mégis elegáns megjelenést biztosít.  A kimondottan laza szabás miatta a pizsi szett minden alakon figurán jól mutat.  A díszítő betétek, például csipke- vagy tüllszerű betétek, egyénivé teszik az összeállításokat.

A megfelelő fazonú felső kiemeli a melleket, a népszerű gombos női fazont egyszerű le és felvenni. A visszafogott színek nem vonják el a figyelmet a természetes szépségről, és a lágy esésű anyag szépen modellezi az alakot.

Csinos otthonkák, aktív hölgyeknek

A cipzáros köntös tökéletes kiegészítője bármely otthoni ruházatnak, de önmagában is hordható. Napjainkban a tervezők gondoskodnak arról, hogy stílusos és kényelmes legyen egyben ez a klasszikus fazon A rövidebb fazonok vékonyabb pamut anyagokból készültek, melyek melegben is kényelmesek, a hosszabb, plüss fazonok hidegebb lakásban is szóba jöhetnek. Az egyenes, megkötő nélküli fazon remekül leplezi a pocakot a cipzár segítségével egy pillanat alatt lehet le és felvenni, ezért azok számára is tökéletes akik nehezebben mozognak.