3 ajándékötlet nagyszülőktől az unokáknak

Ajándékötletek unokának

Megérkezett az első unokád, esetleg születésnapja van, vagy csak látogatóba mész és meglepnéd? Hoztunk három nagyszerű ajándékötletek a nagyik számára, amivel meglephetik szeretett kicsi unokájukat!

1. Ha már kúszik, mászik

Ha unokádból felfedező lett, nincs is jobb ajándék, mint egy babakarám. A szülők eszméletlenül örülni fognak, és mindannyian biztonságban tudhatjátok a kicsikét. 

Utazásra, kertbe, lakásban elhelyezhető “kerítés” ez, ami megakadályozza a babádat, hogy a tér veszélyesebb részeihez hozzáférjen (pl konnektorok, kályhák, medencék, stb.). A szülőknek nem kell egész nap a babájukat lesni, hiszen így önállóan is el tudnak lenni, míg a szülők megisznak egy-egy kávét. 

A babakarám egy mobilis eszköz, így ha látogatóba mennek hozzád az unokáid, nálad is felállíthatóak, bárhová is menjen a csöppség, biztonságban lesz!

2. Ha már ismerkedik az evéssel

Ha unokád már ismerkedik az evéssel, akkor a legjobb ajándék számára (és a szülők számára) egy numnum kanál lesz. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a babák könnyen kézbe tudják venni, és megkönnyíti számukra az evést, miközben kevésbé lesznek piszkosak, mint egy hagyományos kanál esetében. 

Puha tapintásúak, nem kell egyensúlyozni őket, és formatervezésének köszönhetően az étkezés könnyebb és biztonságosabb lesz a kis manók számára. Az önálló evéshez és sikerélményhez tökéletes tanulóeszköz. A numnum kanál egy előkanál, amit pürés és BLW-s gyerekek is nyugodtan használhatnak. A szülők és az unokád is nagyon hálás lesz érte! 

3. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Ha több kicsi van családban, és különböző korúak, vagy csak szeretsz hosszú távra tervezni, akkor nagyiként a legjobb ajándék, amit választhatsz, az az Adamo hinta. Az ADAMO hinta fejleszti az egyensúlyt, mozgást, finommotorikát miközben ellazítja, elaltatja a babákat. Szerezz a babáknak kényelmes kikapcsolódást, a szülőknek pedig pár nyugodt percet. 

Falba szerelhető és állványos változatban is kapható, így ha albérletben lakik a család, vagy olyan hintát kerestek, amik mobilisak, akár egy nyaralás, akár a nagyis látogatás alkalmával, akkor utóbbit ajánljuk. 0-tól akár 15 kg-os korig használható, bababarát kialakításának köszönhetően biztonságos minden életszakaszban. A Bababérlet weboldalán adamo hinta bérlésre is van lehetőség. 

Te mivel fogod meglepni legközelebb az unokádat?