2020 filmek és koncertek terén is izgalmas év lesz!

2020 filmek és koncertek terén is izgalmas év lesz!
Kép forrása: hercampus.com

Az idei évben sem fogunk unatkozni, már most számtalan szenzációs program várható.  A már előre bejelentett filmbemutatók, érkező együttesek és sportesemények alapján állíthatjuk, hogy 2020 filmek, koncertek és drukkolással töltött esték éve lesz!

Mozi

Bármilyen műfaj is álljon hozzád legközelebb, idén biztosan lesz olyan film, ami a képernyő (vagy a mozivászon) elég szegez.

Alig két hét és bemutatásra kerül a Judy Garland életének utolsó hónapjait feldolgozó dráma Renée Zellweger főszereplésével, a Judy. Kíváncsian várjuk a filmet, amiről már most azt rebesgetik, hogy az idei Oscar egyik nagy esélyese.

A klasszikusok rajongóinak sem kell sokat várniuk, hiszen a hónap végén érkezik a Kisasszonyok filmes feldolgozása, nem is akármilyen szereplőgárdával! Meryl Streep neve önmagában is szinte garancia a sikerre, de Emma Watson is biztosan a legjobbját nyújtja egy nők számára szinte kötelező filmben.

De nem csak ezek miatt lesz kiemelkedő év 2020 filmek terén. A nők a képregény-adaptációkban is főszerepbe kerülnek idén: még az év első felében érkezik a Ragadozó Madarak, a Fekete Özvegy és a Wonder Woman 1984.

Koncertek

Idén bőven újraélhetjük a fiatalságunkat, az elmúlt évtizedek igazi szupersztárjai érkeznek Magyarországra! A Miraculous 2020 címet viselő turné egyik állomásaként március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Santana, a latin rock és fúziós jazz óriása.

Ha a húszas-harmincas éveidre visszaemlékezve keményebb rock zene szólal meg a fejedben, örömmel hívjuk fel a figyelmed, hogy idén KISS koncert is lesz. Július 16-án szintúgy a Papp László Sportarénában lépnek színpadra a hard rock sztárjai, ” A legutolsó turné” keretében.

Július duplán is szupernek ígérkezik, a Kiss után 24-én az Aerosmith is koncertet ad Budapesten, a Puskás Arénában. A ’70-es évek óta aktív zenekar nem sokszor járt hazánkban, így ezt az alkalmat érdemes megragadni, hogy élőben is hallhasd őket!

Miért izgulhatunk még idén?

2020 júniusában veszi kezdetét a 16. UEFA Európa-bajnokság. Foci terén pedig általában kétféle nő létezik: aki maga is üdvrivalgásban tör ki egy gól után és aki a lehető legmesszebbre menekülne tőle. Az első esetben az idei nyár biztosan rengeteg izgalmat fog tartogatni számodra, de a második esetben sem kell aggódnod – mi itt leszünk, hogy tippekkel és alternatív programötletekkel lássunk el a foci eb idejére!

Nem csak a foci fog nagy zűrzavart kelteni, idén kerül megrendezésre az Olimpia is, melyet ezúttal Japánban tartanak. Számolhatsz vele, hogy július végétől minden az olimpiai sportokról fog szólni a TV-ben, a rádióban és az interneten is. Akár sportrajongó vagy, akár csak ímmel-ámmal nézed, biztosan Te is találsz olyan sportágat, amit szívesen nézel végig. Vagy ha nem is köt le, hazai bajnokainknak te is bátran szurkolhatsz!

Film kvíz másképp: Felismered a filmtörténelem ikonikus ruháit?