2018-as trendek, amelyek remélhetőleg idén már nem térnek vissza

Erős divatbaki lehet, ha túl sok neonszínt öltünk magunkra
Erős divatbaki lehet, ha túl sok neonszínt öltünk magunkra

Minden év tartogat új divatkatasztrófákat, nem csoda hát, hogy 2018 sem volt kivétel ez alól. Összeszedtük az öt legfurcsább, legcsúnyább, legízléstelenebb trendet, melyek – őszintén reméljük -, idén már nem köszönnek vissza a kirakatokból és a hölgyek gardróbjából. Az alábbi szettek 2019-ben már a divatbaki kategóriába tartoznak!

Monokróm szettek

A monokróm egyszínűt jelent. 2018-ban rengeteg sztárt láthattunk a vörös szőnyegen egy szín képviseletében. A monokróm öltözködési elv szerint az uralkodó ruhadarabtól kezdve egészen a legapróbb kiegészítőig minden egy és ugyanazon színben tündököl. Szerintünk kissé unalmas, a szürke kisegereknek segít tovább rejtőzködni, ráadásul nem is áll mindenkinek jól.

Neon szín

2018-ban újra divatba jött a neon. Jennifer Lopeztől kezdve Kim Kardashianon át mindenkit lefotóztak neon színű szettekben, pedig ha minket kérdeznek, szerintünk örökké eltemetve kellett volna maradnia ennek a trendnek. A 80-as és a 90-es évek már elmúltak, dolgozzuk fel végre!

Műanyag cipellők

Az átlátszó műanyag lábbelik kicsit olyanok, mintha Hamupipőke cipellőjére szeretnének hajazni, ám be kell látnunk, hogy ez a legkevésbé sem jön össze nekik. Nagyon hamar képes beleizzadni a láb, így csúszóssá és veszélyessé is válik. Disney meséket megszégyenítő divatkatasztrófa ez, melynek 2019-ben mindenképpen mennie kell.

Műanyag táskák

Korántsem környezettudatos megoldás a műanyag táskák gyártása, így szinte felfoghatatlan, mégis hogyan jöhettek divatba 2018-ban. Az átlátszó trend még annál is érthetetlenebb. Miért akarjuk, hogy mások lássák, mi van a táskánkban?

Csúnya cipő trend

Nem csak a műanyag cipők csúnyák. 2018-ban a patacipőktől kezdve egészen az estélyi ruhák mellé felvett tornacipőkön keresztül megtalálhattunk mindent a palettán. És igen, sajnos azt kell mondanunk, létezik rosszabb divatkatasztrófa a szandál zokninál.

(M.F.)                                                                 A képek forrása itt, a cikk forrása itt >>

Képeken a legnagyobb divatkatasztrófák! Van rosszabb a szandál-zokni kombónál

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>