10% kedvezmény – remek tavaszi ajánlat a Zerox.hu-tól

Zerox.hu - online vásárlás akciós áron

Egy kis kedvezmény jöhet? Persze! Hogy mire? Mindenre! A Zerox.hu-nál annyira örülünk a jó idő beköszöntének, hogy a tavaszi ajánlatunk részeként 10 százalék kedvezményt biztosítunk minden vásárlásból. Mutatjuk a részleteket!

Faragd le az árakat!

Itt a tavasz, ettől talán mindenkinek jobb a kedve. Ki lehet menni a szabadba, még akkor is, ha a jelenlegi járványhelyzetben óvatosnak kell lenni. Egy természetben való séta során könnyű tartani a távolságot, a bevásárlásnál viszont már nincs ilyen könnyű dolgunk. Ezért éri meg online vásárolni, hogy ezzel is csökkentsük a kockázatot.

Zerox.hu-nál nem bíztuk a véletlenre, a jó idő mellé jó árakat is adunk: a tavaszi ajánlat részeként minden termékre 10 százalék kedvezményt biztosítunk. Ehhez elég a TAVASZ10 kupont használni a vásárlás végén. Egyetlen kikötés van csupán: az alapból akciós cikkekre nem vonatkozik a további árzuhanás. Miért éri meg kihasználni a lehetőséget? Mert így a bevásárlás elintézhető néhány perc alatt, az otthon biztonságából, közben spórol is az ember, utána pedig ki lehet menni a szabadba, élvezni a tavasz szépségeit. Tegyünk rá még egy lapáttal? Rendben! A hírlevelünkre feliratkozók között minden hónapban értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Mi az a Zerox?

Ha nem hallottál még rólunk, szeretnénk most bemutatkozni: a Zerox.hu az az online pláza, ahol mindent megtalálsz, ráadásul vásárlóbarát áron. Naphosszat lehetne sorolni, mik sorakoznak a több mint 8000 termék között, így inkább csak a kategóriákat összegezzük: ajándékozás, divat, egészség, élelmiszer, mobiltelefon, számítástechnika, otthon és autó, szórakozás és hobbi, háziállat, iskola. Szóval, ahogy ígértük: minden!

A Zerox nem egy a sok webáruház közül, sokkal különlegesebb. A felépítés a dropshippingre épül, azaz nem üzemeltetünk raktárt, hanem azt vállaljuk, hogy a terméket beszerezzük a gyártótól, a nagykereskedéstől, majd eljuttatjuk hozzád. Így tudjuk alacsonyan, az átlagos bolti díjszabás alatt tartani az árakat, hisz minimálisra csökkentettük a működési költségeket. Ha attól félsz, hogy hetekig tart, mire megkapod a rendelésed, megnyugtathatunk: a szállítási idő mindössze néhány munkanap.