10 divattrend, amit minden 50 feletti nőnek ismernie kell!

Amekkora közhely, annyira igaz: a divat nem ismer (kor)határokat! Az 50 fölött divattanácsadóját, Anitát arra kértük, adjon néhány tippet olvasóinknak, hogyan tudnak stílusosan és magabiztosan öltözködni idén ősszel és télen. Íme a tuti tippek és divattrendeket, hogy mit viselj bátran viselhetsz 50 fölött is.

  1. Monokróm szettek: Egy egyszerű, de hatásos trend. Válassz egy színt, és építsd fel rá az egész megjelenésedet. Például egy krém színű pulóver, nadrág és cipő tökéletes választás lehet.
  2. A visszafogott elegancia: A minőségi anyagok és a letisztult vonalvezetés sosem megy ki a divatból. Egy jól választott, egyszerű szabású ruha csodákat tehet.
  3. Természetes anyagok: Len, pamut és gyapjú – ezek az anyagok nemcsak kényelmesek, de kifejezetten stílusosak is.
  4. Pasztellszínek: A lágy, pasztellszínek mindig frissességet és fiatalságot kölcsönöznek viselőjüknek.
  5. Minimalista ékszerek: Egy-egy jól választott darab, mint egy karóra vagy egy egyszerű nyaklánc, eleganciával tölti meg a megjelenésedet.
  6. Laza szabások: A kényelmes, laza szabású ruhadarabok nemcsak kényelmesek, de rendkívül divatosak is.
  7. Hosszú szoknyák és ruhák: A földig érő szoknyák és ruhák romantikusak és nőiesek, ráadásul remekül variálhatók különböző alkalmakra.
  8. Animális minták: Az állatmintás ruhadarabok sosem mennek ki a divatból, és tökéletes választás lehetnek egy kis extráért.
  9. Széles övek: Egy jól választott öv kiemeli az alakodat és stílusos kontrasztot ad a megjelenésedhez.
  10. Kényelmes, de stílusos cipők: A magas sarkú helyett választhatsz platform cipőt vagy sportosabb, de elegáns sneaker-t is.

Anita szakértői tanácsa: “A legfontosabb, hogy olyan ruhadarabokat válassz, amelyekben jól érzed magad. A divat nem arról szól, hogy mindig a legújabb trendeket követed, hanem arról, hogy megtaláld a saját stílusodat.”