10 bizonyíték arról, hogy minden nő egy csoda

A nő nélkül a világ mit sem érne
A nő nélkül a világ mit sem érne

Nőnap alkalmából szeretnénk, ha mind megállnánk egy pillanatra, és megcsodálnánk magunkat a tükörben. Nélkülünk, nők nélkül mit sem érne ez a bolygó, és fontos, hogy ezzel mindannyian tisztában legyünk. Minden nő egy csoda, és ez alól te sem vagy kivétel!

1. Életet adunk

Apró csemetéket hozunk a világra, így nekünk köszönhetően gyarapodik a Föld lélekszáma. Kilenc hónapig hordunk szívünk alatt csöppségeket, hogy utána egy életen át hordjuk őket a szívünkben.

2. Anyák is vagyunk, nem csak nők

Olyan, mintha egyszerre lenne több fontos szerepünk is az életben. Egyrészt gyönyörű és erős nők vagyunk, másrészt gyermekükért mindenre képes édesanyák. Nem sok férfi tudja utánozni, amire mi vagyunk képesek.

3. Függetlenek vagyunk

Nincs szükségünk senki másra, hogy teljesnek érezzük magunkat. Nem kell, hogy férfiaktól függjünk, hiszen minden erő megvan bennünk, hogy egyedül is boldoguljunk.

4. Gyönyörűek vagyunk

Nem véletlen, hogy velünk reklámoznak a divatmagazinok, a tévécsatornák és az óriásplakátok. A nevetőgödröcskéink, amikor valaki mosolyt csal az arcunkra, másodpercek alatt elpirosodó arcunk, amikor zavarba jövünk, és kecses, ámde határozott mozgásunk kétségtelenül derűsebbé teszi ezt a világot.

5. Végtelen sok hitünk van

Egyesek naivitásnak nevezik, mi inkább csak földöntúli pozitivitásnak.  Még a legnehezebb helyzetekben sem veszítjük el a hitünket, így képesek vagyunk akármilyen mély gödörből kikecmeregni, majd könnyed mozdulatokkal leporolni magunkat, és emelt fővel tovább menni az ismeretlen felé. Hitünk visz végig minket minden hullámvölgyön.

6. Megérzéseink nem csalnak

Szupererőnk bizony nekünk is van, méghozzá nem is akármilyen. Nostradamus elbújhatna mellettünk, hiszen intuícióink segítségével képesek vagyunk előre látni dolgokat, így elkerülni a rosszat, és elébe menni a jónak.

7. Bárkin segítünk

Nincs jobb hallgatóság egy nőnél és kevés párna puha annyira, mint egy női váll, melyen kisírhatja magát az ember. Végtelen pozitivitásunk képes akárkivel elhitetni: minden rendben lesz. Mi motiváljuk ezt a bolygót és miattunk nem hullik darabjaira.

8. Érzelmektől túlfűtöttek vagyunk

Nem rejtjük el érzéseinket, arcunkra minden kiül. Legyen szó bánatról, örömről, fájdalomról vagy boldogságról, mi teljes létünket átadjuk az érzésnek. És tudjátok mit? Ezzel az égvilágon semmi baj sincsen. Mi őszintén megélünk és átélünk mindent, amit a sors kínál nekünk.

9. Bármit elbírunk

Senki sem képes úgy egyensúlyozni munka, család és háztartás között, ahogyan mi. Akármivel is kelljen megbirkózni, mi megtesszük. Egyszerre vagyunk feleségek, anyák és vezetők. A teherbírásunk elgondolkodtathat: vajon tényleg a férfiaké az erősebb nem?

10. A szívünket követjük

Mindig őszinték vagyunk, cselekedeteink sohasem hazudnak. Egy nő oda megy, amerre szíve húzza. Úgy tudunk szeretni, ahogy senki más ezen a világon. Megérdemeljük, hogy minket is viszontszeressenek.

Mihályi Fruzsina